EEN GOEIE DAG

Welkom allemaal bij een nieuwe blog!
Vandaag doe ik een extra blog! Normaal gesproken doe ik dat niet maar als ik veel tijd over heb maak ik een uitzondering.
Volgende week vrijdag krijgen jullie sowieso de blog die ik van plan was te maken maar dit is gewoon een extra blog.
Ik hoop dat jullie het leuk vinden!(H)

Deze week... (Oftewel vandaag).

Vandaag was de eerste dag van de examens. Was ik zenuwachtig? Ja:S. Helaas. Maar me moeder was heel erg aardig en ze zei dat ze wist dat ik het kon en dat ze een cadeautje heeft gehaald alvast voor als ik zou slagen. Natuurlijk vertelde ze niet wat.(zip)

Ze maakte voor ochtend ontbijt. ( Het recept beschrijf ik hieronder. Heel gezond en simpel.) Ik had voor het eerst nepwimpers opgedaan. Waarom vandaag? Idk:P. Ik wou alvast oefenen met de wimpers er op plakken zodat ik dat voor het gala heel goed zou kunnen. IK had vandaag een Nederlands
examen en dat was veel makkelijker dan ik had verwacht. Het was ook minder streng dan ik had verwacht.

Ik was binnen een ander half uurtje alweer klaar. Daarna gingen ik en een vriendin samen wachten op een jongen
want die had drinken geregeld en me vriendin betaalde hem daarvoor. Ze had dat gekocht omdat we voor het gala
na het examen een gezellig avondje met vrienden gaan doen. Toen ik thuis was had me vader heel veel
pannenkoeken voor mij gebakken. Het was voor mij echt een top dag! En met dat examen heb ik ook een goed gevoel over.
Druk op de eerste Spoiler om te zien wat voor ontbijt ik had. En hoe je die maakt.

Het is een super simpel gericht die echt iedereen kan maken!

Ingrediënten:
- 1 Appel
- 1 Banaan
- 1 Sinaasappel
- 1 Bakje yoghurt
- 1 eetlepel suiker

Snijd alle het fruit in kleine stukje en doe ze vervolgens in een bakje. Roer de yoghurt erdoor heen en de suiker.
En voilà! Super snel, simpel, lekker en gezond!TIP!
Je kan ook andere fruit soorten gebruiken zoals aardbeien en bessen. Je kan er eventueel ook nog wat graan of noten toevoegen. En misschien nog wat slagroom om het nog lekkerder te maken(yeah)


Klik op de tweede spoiler (hieronder) voor tips hoe je nepwimpers moet opplakken.


Zoals ik dus al zei heb ik vandaag nepwimpers opgeplakt. Dat was een heel gedoe maar ik ben ook wel een perfectionist. Voor degene die dat willen heb ik hier een paar tips en een filmpje!( De link staat onder het filmpje.) Ik gewoon nepwimpers van de action om mee te oefenen (Aangezien ik nooit nepwimpers draag). Die zijn gewoon prima te doen. Lijm raakt er wel snel op van. Maar je krijgt er wel gelijk drie mee. Voor het gala heb ik een wat duurdere merk en ik vind die gelijk ook het mooist. Ik raad je echt aan om voor dat je nepwimpers opdoet echt de achterkant te lezen. Daar staat op hoe je het moet aanbrengen en wat je moet doen als het mis gaat.

Het filmpje:[url] https://www.youtube.com/watch?v=Gf57oKwjmP4 [/url]


De tips:

1. Wanneer je de nepwimpers hebt aangebracht en het zit goed vast doe er dan nog wat mascara over heen. Zo krijgen je neppe en je echte wimpers meer volume.

2. Wees geduldig! Als het niet lukt No Worry. Haal het er dan af wacht even en probeer het opnieuw.

3. Doe een beetje lijm op je hand. Gebruik dan een wattenstaafje om er de lijm vervolgens met het wattenstaafje op de wimper te smeren (Doe dit alleen als je het fijner vind je kant het ook gewoon met een applicator doen die je erbij hebt gekregen).

4. Pas de wimpers goed voordat je ze aanbrengt. Zorg dat ze in dezelfde vorm van je ogen zijn. Dat kan je doen voorzichtig aan de wimper te duwen totdat in de goeie vorm is.

5. Als je het fijn vind kan je met een pincet de wimpers op de oogleden brengen.

DEZE TIPS HEB IK ZELF BEDACHT UIT ERVARING.


Voor de beginners is hier nog een korte uitleg:

Nepwimpers aanbrengen

Voor echt amateurs, zoals ik, is het aanbrengen van een 'gehele nepwimper' het makkelijkst, maar let er wel op dat dit een meer dramatisch effect geeft. De truc is om een handspiegel te gebruiken en deze zo laag mogelijk te houden zodat je naar beneden kijkt. Haal de nepwimper uit het doosje en vorm 'em van tevoren met je vingers naar de vorm van je oog. Breng lijm aan en plak eerst het middelste gedeelte op je oog zodat je de uiteinden nog beter kunt vormen naar je oog, plak ook deze vast en knip eventueel stukken die te lang zijn af. Knijp de nepwimpers voorzichtig samen met je eigen wimpers tussen je duim en wijsvinger (zie de GIF hieronder). Laat de lijm vijf minuten drogen en gebruik een likje mascara om je eigen wimpers met de nepwimpers goed samen te voegen.

[url] http://fashionlab.nl/beauty/tips-en-trucs/nepwimpers-aanbrengen-zo-doe-je-dat-als-een-pro [/url]
Hebben jullie wel eens dat iets heel erg meevalt waar je zo tegen op zat? Laat het me weten in de reacties(lol)


En dan niet te vergeten de quote voor vandaag!
Happiness is not out there,
It's in you .(H)
Okey dan voor vandaag nog 1 extra quote.
When it rains look for rainbows,
When it is dark look for stars.(H)E-mail me naar mijn E-mail adres als je nog leuke ideeën of tips hebt.
E-mail: [email protected]
Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here