Hey lieve lezers, bij deze mijn tweede 'verhaaltje'.
Ik weet dus nog steeds niet of dit het doel is van een blog, mijn mening te geven, maar het voelt in ieder geval goed om mijn gevoelens op te kunnen schrijven.

"Ik kreeg vreselijk hevige buikpijn en vermoeidheid"

Deze keer gaat het over de baarmoederhalskanker prik die vanaf de leeftijd van 9 jaar gegeven mag worden. Ook ik heb deze prik op 11 jarige leeftijd in 2010 gehad. Ik kreeg drie prikken in mijn arm. De maanden (en uiteindelijk jaren) hierna zijn een hel voor me geworden. Ik kreeg vreselijk hevige buikpijn en vermoeidheid. Dit beïnvloedde mijn leven heel erg. Sociale activiteiten en hobby's konden niet meer, want ik was te moe of ik had zoveel pijn dat ik niet eens naar school kon.

"Er werd me verteld dat ik ermee moest leren leven want waarschijnlijk zat het toch tussen mijn oren. Maar 8 jaar lang had ik geen leven"
Samen met mijn moeder zijn we meerdere malen naar de huisarts geweest, bloed- en ontlasting onderzoek gedaan, naar bio-resinansie geweest wat niet hielp, en nog veel meer arts achtige bezocht maar niemand wist wat ik had, waar het vandaan kwam of wat er aan gedaan kon worden. Er werd me op een gegeven moment verteld dat 'ik er maar mee moet leren leven want waarschijnlijk is er niks aan de hand'. Misschien moet ze ongesteld worden, misschien zijn het de hormonen, eet ze wel goed? Nee. Nee. Nee. Dit heeft 8 jaar mogen duren. 8 jaar heb ik praktisch 'niks' gekund. 8 jaar heb ik aan moeten horen dat ik me niet zo moest aanstellen.

"Deze klachten kwamen van het HPV-vaccin"
Totdat mijn moeder een homeopaat had gevonden die wel naar mij wilde kijken. Ik had namelijk last van eczeem en hooikoorts. Daarvoor ging ik toen ook naar de homeopaat, om mijn hooikoorts en eczeem op te lossen. Totdat ik mijn 'levensverhaal' moest vertellen. Alle prikken, ziektes en dingetjes die ik heel mijn leven heb gehad vertellen. En dus ook dat ik al 8 jaar moe was en hevige buikpijn had. Na een tijdje zoeken had deze homeopaat gevonden dat deze klachten van het HPV-vaccin komen.

"Ik heb mijn leven weer terug"
Ik heb 2 keer een detox gekregen, en na de 2de detox had ik mijn energie weer terug. Ik had weer mega snelle reflexen en ik had weer overal zin in. Ik kan me weer uitstekend concentreren en ik kan weer alle leuke dingen doen en sporten!Ik hoop dat dit jullie heeft wakker geschud. Heb jij een uitnodiging gekregen voor deze prik, of een ander soort vaccin? Doe asjeblieft research voordat ze van alles in je spuiten! Denk na voordat je jouw kindjes iets in laat prikken. Op www.lareb.nl kan je bijna alle bijwerkingen van alle medicijnen en vaccins vinden en rapporteren. Bekijk dit!
Want, ook al zal ik bij de 10% horen die deze heftige bijwerkingen heeft gehad, het zou jou ook kunnen overkomen. En als ik geen homeopaat had gevonden, had ik waarschijnlijk mijn hele leven met deze klachten gelopen. En had ik op een gegeven moment niks meer gekund.

Wederom bedankt voor het lezen!
Laat je even weten wat je hiervan vond in de reacties?

Groetjes, Dena

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen