Wat als je alles zou kunnen worden wat je zou willen? Iedereen heeft wel iets wat die laten graag wilt worden volgens mij. En dan bedoel ik niet iets haalbaars, maar meer een droom wat leeft in het meest geheime stukje ziel. Hebben jullie zo iets? Als je alles zou kunnen worden wat je maar zou willen, wat zou dat dan zijn?

Ik heb er goed en lang over nagedacht en weet eindelijk wat ik het allerliefste zou willen worden. Ik wil namelijk Disney prinses worden. Daarmee bedoel ik niet een Elsa jurk kopen en me verkleden. Ik bedoel ook niet bij Disneyland werken als een prinses (Al lijkt me dat ook leuk om eens te doen), maar om een echte Disney prinses te worden. Wat ik wil worden is een Disney prinses, en er is maar een manier om dat echt voor elkaar te krijgen. Ik moet de volgende stem voor een prinses gaan inspreken bij een film. Disney heeft bij nieuwe films vaak de stem acteur in het achterhoofd bij het ontwerpen van de animatie. Hoe vet zou dat zijn? Een prinses die op jou is gebaseerd en je ook nog mag inspreken. Plus daarbij spreek ik 3 talen vloeiend waardoor ze voor die landen dus al geen andere actrice hoeven te vinden om de film in te spreken.

Maar helaas zal deze droom nooit in vervulling gaan vanwege de volgende punten. Ten eerste kunnen alle Disney prinsessen prachtig zingen. En laten we maar eerlijk zijn, dat kan ik niet. Wanneer ik mee zing met een nummer klinkt het eerder alsof er een paar roestige trompetten verkracht worden door een doedelzak. Daarnaast woon ik zo ver in "the middle of nowhere" dat ik vanuit mijn huis het einde van de wereld kan zien, en hier komen de Disney mensen nou niet echt vaak opzoek naar hun volgende ster.

Dus ja, waarschijnlijk word ik nooit een Disney prinses, maar dat betekend niet dat ik niet meer kan dromen en het niet als nog kan proberen. Want dat ik het belangrijkst; Dat je altijd ergens voor blijft vechten of ergens voor gaat en altijd blijft doorleren. Want zo kom je misschien op een dag wel bij die droom uit, of vind je iets wat zo veel beter is dan je eerste droom. Maar ook op die plaats was je nooit gekomen als je niet had doorgezet en altijd bent blijven vechten.

Wat zijn jullie dromen?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen