Hallo iedereen!
Hier ben ik weer:)om weer onnutige rotzooi op het internet te smijten :') Allereerst even dit; iedereen een fijne woensdagnamiddag!!! Ik ben nu even gewoon aan het genieten!:)Over een week beginnen de examens... Ik zit dus in het tweede middelbaar, Latijn, ik heb nog heel wat werk:(hier even, ookal zijn jullie er echt niks mee, mijn examenrooster: (ik start volgende week)

Donderdag: Latijn
Vrijdag: Frans
Zaterdag en zondag: WEEKEND!!!!:D
Maandag: Nederlands
Dinsdag: Wiskunde
Woensdag: aardrijkskunde en natuurwetenschappen
Donderdag: geschiedenis
Vrijdag: Engels
Zaterdag: VAKANTIE!!!!!!!!!

Zo, dat was het wel zo'n beetje. Succes met iedereen die nu in de examens zit of die nog moet beginnen!!!
Goed, ik weet even niks te vertellen... Even aan die die het ook lezen; heb je niets nuttigers te doen? Je verspilt namelijk je tijd :')
Maar goed, aan zij die wel nog aan het lezen zijn, ik ben bezig met een storyxD
Het is een HP story en het gaat over een random meisje, Liana. Ik zal er later misschien wat meer over vertellen, ik weet ook niet of ik het ooit online zal zetten.

Grtjs

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen