Hallo allemaal, ik ben Floor
Ik heb niet een interessant leven ofzoiets. Als je een sensationeel verhaal wilt lezen klik mijn blog dan maar weg. Maar misschien is het ook wel eens fijn om een gewoon verhaal van een gewoon iemand te lezen.
Ik wil graag even aandacht om iets vragen. niet voor mezelf, maar voor anderen. Ik wil dat je eens goed naar je vriend of viendin kijkt en jezelf afvraagt, gaat het wel goed met hem/haar? Is hij/zij gelukkig?
Ik heb mezelf dat niet afgevraagd en daar heb ik spijt van. Mijn vriend was namelijk ooit een vriendin. En alles was oké. Tot dat er een dag kwam en hij (toen nog zij) zei: Floor, ik voel me anders. Ik voel me als een jongen.
Ik wist niet wat ik moest antwoorden en zei dus maar: Hoe bedoel je?
Hij vertelde dat hij had dat als iemand 'meisje' tegen hem zei, dat dat verkeerd voelde.

Een tijd lang was hij niet alleen onzeker, ik ook. Ik durfde niks meer te zeggen. Normaal zei ik vaak tegen iedereen 'meissie' ook tegen de jongens uit mijn klas, gewoon als grapje. Maar je begrijpt misschien dat ik dat niet meer durfde met hem erbij.
En op een dag zei hij gewoon tegen mij: Floor, ik heb besloten dat ik niet langer je vriendin meer ben, maar je vriend.

Nu is zijn haar kort en draagt hij jongenskleren. Ik snap dat hij uiteindelijk een operatie gaat doen. Maar ik ben bang dat hij dat er dan niet meer zo zeker van is. Ik wil wel dat hij gelukkig blijft, maar ik ben ook onzeker.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen