Het was weer een prachtige thuis-avond. Vele families zaten weer voor de tv, klaar om de seizoensfinale voor geen minuut te missen. Of had u eerder afgesproken met enkele vrienden? Iedereen was er alsinds klaar voor. Wij zetten graag de gebeurtenissen even op een rijtje voor u.

Steven had een heftig gesprek met Karin. Waarin Steven voornamelijk praatte, terwijl Karin zich eerder gedijsd hield. Kobe lijkt er blij mee te zijn te weten wie zijn vader is. Hopelijk krijgen Steven en Kobe een hechte band! Al ligt dat met Karin iets moeilijker...

Ann en Jessica zijn intussen gelukkig en dat maakt ons ook allemaal gelukkig. Maar is Sandrine verdwenen? En zo ja, hoe zal Ann daarop reageren? En zal Mayra in paniek zijn als ze nu ook haar dochter kwijt is? Jessica, de oude oppas van Sandrine, zal het ook niet makkelijk hebben...

Marianne was duidelijk woest op Mayra, zal ze haar iets aandoen? Zou zij achter de verdwijning van Sandrine zitten? Of is dit te ver gezocht... De knipperlichtrelatie tussen Marianne en Leo staat weer op rood licht. Zal Leo dit weeral pikken? Of is dit het officiële einde? Het volgende jaar staat ons vol spanning te wachten!

Rosa en Angèle hebben Leo een beetje geplaagd, maar dit heeft hij gelukkig overleefd.

De vaste relatie tussen Tamara en Bob lijkt een goede te zijn, maar misschien komen er nog spanningen tussen Olivia en Arne, want Olivia is hoogstwaarschijnlijk zwanger. Ook het koppel Nancy en Dieter heeft wat botsingen gehad, want zal Nancy het volgende seizoen bij Dieter blijven, aangezien ze niet zo tevreden was met het huwelijksaanzoek van Didi, of krijgt haar oude vlam haar weer in bedwang?

Eddy probeert zijn leven te beteren, maar dit lijkt maar niet te lukken. Gekukkig heeft hij zijn Britney de laatste dagen nog kunnen zien, maar hij heeft een bekentenis gedaan, om er daarna achter te komen dat dit niet nodig was. Vingerafdrukken waren er namelijk niet gevonden. Wel heeft hij zijn beste vriend, Frank, verraden en die is op de vlucht geslagen. Ook Simonne is vertrokken. Maar is het echt hun fout dat Waldek verdwenen is? Of is Julia de echte dader? Naar waar zijn ze vertrokken, beide naar dezelfde plek, of hadden ze verschillende plannen? De thuis-fans zitten vol met vragen.

De nieuwe vrouwelijke, bij gebrek aan een beter woord, psychopaat heeft Luc al heel wat aangedaan... Zal Luc dit overleven? En zo ja, zal Lowie, die die middag nog is langsgeweest, Luc nog mogen blijven zien? Zouden er bewakingscamera's zijn in het centrum? Of heeft Julia daar vrij spel?

Een grote en belangrijke vraag; Wie houdt Waldek gevangen? En waar is zijn gevangenis? Of Julia de dader is en of Frank en Simonne hier nog meer mee te maken hebben dan we denken, zullen we pas het volgende seizoen weten...

Emma en Stan zijn de hele seizoensfinale niet in thuis voorgekomen en hopelijk voor Stan krijgt zijn oude relatie met René geen staartje meer.

In de Withoeve gaat het goed tussen Femke en Peter en ook Vic, die vandaag niet in beeld kwam, zou zich er wel vermaken. Kaat en Kobe hebben er een goede relatie. Buiten de spanningen die er de laatste tijd al waren tussen Simonne en Mayra, lijkt alles er goed te gaan. Nu Simonne weg is, zal het wat moeilijker worden om alles draaiende te houden...

Ook Toon was al weggelopen en hij heeft Sam enkele dagen terug nog gezien. Dat bezoek heeft Sam, die een gelukkig gezinnetje vormt met Tim en Hannah, goed gedaan. Maar Adil bezoeken vond hij niet nodig, dit tot grote teleurstelling van zijn beste vriend. Adil, die dankzij de verdwijning van Waldek de Kabouters​ alleen runt, zit tot over zijn oren in het werk. Zal hij het aankunnen, of zullen de Kabouters failliet gaan? Of de job bij Tom af zal geraken, is Adil niet helemaal zeker. Ondertussen bereiden Tom en Judith zich rustig voor op hun trouw. Dat zal volgend jaar nog spanningen opleveren als Judith achter het verraad van Tom, dat intussen al enige tijd geleden is, komt...

In de Frens lijkt alles goed te gaan en Renzo, Charité, Joseph en Dylan zin gelukkig samen, al kwamen ook zij niet allemaal in beeld.

Voorlopig krijgt de afbraak van Frank en Junes van het hek van de kasteelheer geen staartje. Ook de liefde tussen Luc en Marieke is even geblust.

Toch blijft de grootste vraag hoe het met Waldek zal aflopen. Voor alle thuis-fans; het nieuwe thuisseizoen start op maandag 28 augustus!!

De mening van de schrijfster;
Ik vind dat er al spannendere seizoensfinales zijn geweest, maar dat betekent niet dat ik hem niet goed vind. Ik (persoonlijk) vind het leuker als er één grote verhaallijn is dan al deze kleinere. Wel vraag ik me af hoe het gaat lopen het volgende seizoen, want er staat veel te gebeuren. Eigenlijk gebeurd er wel veel in zo'n jaar hé? Je moet eens mijn 'artikel' van vorig jaar lezen, er is al van alles veranderd...
Al bij al vond ik het wel een hele mooie seizoensfinale!!

Ps; willen jullie het weer laten weten als ik iemand vergeten ben? En vinden jullie deze of die van vorig jaar beter geschreven?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen