Home > 404 > Blogs > Waarom is Slytherin zo geweldig?

Waarom is Slytherin zo geweldig?

terug Kudo
404 schreef op 12 juli 2017 - 17:08
Hits: 139 (0 vandaag)
Kudos: 0 (0 deze week, 0 vandaag)


S L Y T H E R I N
Goedenavond, vandaag gaan we het hebben over de 5 redenen waarom Slytherin eigenlijk gewoon geweldig is. Want ik bedoel, wij Slytherins zijn altijd al geweldig geweest en daar heb je natuurlijk geen uitleg over nodig. Maar waarom is het nou zo fantastisch om bij Slytherin in gedeeld te zijn? Dat lees je natuurlijk hieronder!(-:

1. Wij zijn helemaal niet sluw. Echt waar hoor, dat lieg ik niet. Er zitten natuurlijk een paar rotten appels tussen die wel arrogant zijn en slechte plannen hebben, maar de meeste van ons zijn net als alle andere afdelingen. Alleen zijn wij natuurlijk een ietsje pietsje beter dan de rest en wij doen er natuurlijk alles aan om ons doel te bereiken.
2. Onze leerlingen kamer ziet er gewoon prachtig uit. Zeg nou eerlijk, vind je onze kamer niet prachtig? De groene sfeer, de chique stijl. Wij hebben natuurlijk een goede smaak!


3. De grootste tovenaars zaten bij Slytherin. Vergeet even jeweetwel, die er voor heeft gezorgd dat iedereen denk dat wij slechterikken zijn. Er hebben machtige tovenaars op onze afdeling gezeten zoals de oh zo geweldige Merlijn!


4. Wij zijn geboren winnaars. Zoals ik al had verteld in nummer 1, wij doen er alles aan om onze doel te bereiken en dan bedoel ik ook echt alles. Wij zijn geboren winnaars en de meeste Slytherins zijn wel ergens heel goed in!


5. Slangen zijn cool en groen is mooi. Slangen zijn gewoon super cool! Iedereen staat er verbaasd bij te kijken als er een gigantische Basilisk rond kronkelt! Groen is gewoon een prachtige kleur, denk aan de steen Jade bijvoorbeeld, prachtig toch?


Disclaimer: Dit was een inzending voor Slyffirapuf. Het is jammer om het zo weg te gooien dus veel plezier ermee.

Reacties

 1. Jaypaw
  Jaypaw 5 maanden geleden

  Eyy slytherin (heb mn haar echt ni groen geverft hoor)

 2. Weggooiwashand
  Weggooiwashand 6 maanden geleden

  Ik ben sluw, maar dat betekend niet automatisch dat ik arrogant ben en slechte plannen heb.
  Sluw zijn betekend dat je doortrapt ben en je eigen intelligentie gebruikt om er zelf beter van te worden. Zoals bijvoorbeeld manipulatie en woorden verdraaien zodat je zelf de overhand hebt.
  Heel handig bij discussies en wanneer je iets nodig hebt van iemand (voornamelijk van mensen die je niet mag).

 3. Feysand
  Feysand 6 maanden geleden

  Slytherin for the win!

 4. Elsketjee
  Elsketjee 6 maanden geleden

  PREACH! ik ben zelf Ravenclaw maar al mijn vrienden denken dat slytherin slecht is en dat is absoluut niet waar!

 5. Snowdog
  Snowdog 6 maanden geleden

  Slytherin! <3