Dag iedereen,

Voor ik verder ga vertellen, schets ik even de situatie waarin ik mij nu bevind. Ik ben bezig in de derde Harry Potter boek (Harry Potter en de Gevangene van Askaban) het is al de 2e keer dat ik hem lees en ik heb de films al ontelbare keren gezien. Ook ben ik aan het sturen met een van mijn beste vriendinnen, Yasmine. Een van mijn oudere broers is 16, hij wordt in december 17 en hij is op kamp met twee van onze neven. Ze zitten in Barcelona en het is daar vast snikheet. Ze zitten er nog tot donderdag, zaterdagavond heb ik met hem gestuurd. Stiekem mis ik hem wel, maar ik denk niet dat ik dat ga toegeven.

Ik ben hier weer! Ik vind dit eigenlijk echt best wel eng. Zo'n 20 minuutjes geleden was ik aan het typen aan het vorige blokje. Nog voor er iets was gebeurt typte ik "Voor ik verder ga vertellen, schets ik even de situatie waarin ik mij nu bevind." Terwijl ik eigenlijk nog helemaal niks te vertellen had. Maar mijn gevoel zei mij gewoon dat ik iets te vertellen zou hebben zodra ik klaar was met het schetsen van mijn situatie. Wel, ik ben daar nog niet mee klaar, dus ik ga nu even daarmee verder.

Mijn andere oudere broer (19j) en mijn oudere zus (21j) moeten studeren voor hun herexamens. Ik ga aan Yasmine vragen of ze vrijdag met haar tweelingzus Naomi (ze zijn een tweeling, maar ze lijken dus totaal niet op elkaar, ze verschillen gewoon in alles qua uiterlijk. Innerlijk een beetje) komt om te chillen. Maar ik weet of zij mogen van hun ouders. Terwijl ik het eerste blokje typte lag ik dus rustig op mijn bed voor vijf minuutjes, wetende dat ik straks moest gaan slapen.

Ik typte mijn blog op Quizlet. "Hmmm... Ze zitten er nog tot donderdag, zaterdagavond heb ik met hem gestuurd. Stiekem mis ik hem wel, maar ik denk niet-" praatte ik tegen mezelf. Knal
Ik schrok me kapot en even voelde ik gewoon hoe mijn hart een sprongetje maakte. Ik hoorde en voelde ook nog de naschok. Beneden hoorde ik meteen het lawaai van mijn zus en mijn ouders, die ook opgeschrikt waren. Ik typte snel de zin af die ik aan het typen was (echt serieus, ik kon het niet laten) Ik pakte mijn knuffels (schaamtelijk detail) en rende naar beneden. In de keuken hadden we een groot schuifraam. Toen ik beneden kwam stond mijn pa al buiten en mijn zus kwam er ook snel aan. Ik vroeg wat het was en niemand reageerde meteen, wel was iedereen zich rot geschrokken. Ik vroeg weer wat het was en nadat we niks zagen buiten zei mijn zus iets over vliegtuigen en geluid. Aangezien ik het niet goed had verstaan en er niks van snapte liep ik mijn zus achterna naar de badkamer. Ze wou haar lenzen uit doen en haar tanden poetsen. Toen ik vroeg wat ze zei, zei ze dat ze dacht dat het een vliegtuig was die door de geluidsmuur brak. Ik snapte het nog niet helemaal en ze zou het eens opzoeken aangezien ze het zelf ook niet goed wist.
Ik ging naar boven en deed mijn pyjama aan. Ik stuurde ondertussen ook een berichtje via Messenger naar de buurjongen, ik kende hem niet zo goed, maar hij was wel altijd vriendelijk en aardig.
Ik had samen met mijn zus mijn tanden gepoetst en mijn nachtbeugels aangedaan, dus daar moest ik niet aan denken. Terug beneden toonde mijn zus een filmpje van een F-18 (of F-16 ofzo, dat weten we niet) die door de geluidsmuur brak. Ja, dat was het wel dachten we. Daarna ging ik naar boven en nu lig ik weer op mijn bed, klaar om te gaan slapen, maar ik vertel dit aan jullie.

Slaapwel!

PS:


dit is een filmpje, het is niet van bij ons thuis, maar zo kun je je het een beetje voorstellen. Ik raad je aan om tot ongeveer seconde 10 door te spoelen;)

Reacties (1)

  • Wobbel

    Wow ik zou daar ook flink van schrikken haha.

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen