Wat is DDLG?De littles:

Een little is een submissive in de relatie. Hij/zij is een kinderlijk persoon en kan naar de zogenoemde little space gaan. Little space is wanneer je iets kleins, schattigs of onschuldigs ziet zoals een teddy beer of een puppy, dat je je automatisch klein, schattig en kinderlijk gaat voelen (oohh kijk een puppy!).

Je hebt ook age-play= Doen alsof je een andere leeftijd hebt. Het kan zo zijn dat je je op dat moment een 6 jarig meisje voelt en dat je je ook zo gaat gedragen.
Sommige littles gaan in little talk praten: Kinderlijk of met een hoog stemmetje. Niet alle littles doen dat en het is ook niet verplicht. Anderen gaan zich kinderlijk gedragen.
Ageplay en little space is geen roleplay, maar het is echt hoe diegene zich voelt.

Als ze in little space zitten doen ze ook het liefst kinderlijke activiteiten zoals Disney films kijken, knutselen, kleuren, knuffelen met teddy beren of een kietel gevecht met je Daddy.

Meeste littles waren al little voordat ze wisten wat DDLG was (in mijn geval was dat zo)

Een little heeft de behoefte om zich beschermd en geliefd te voelen. Littles moeten soms geleid worden en daar komen de Daddy's dan.


Een Daddy:

Een Daddy (of mommy) is iemand die de behoefte heeft om voor iemand te zorgen en iemand te beschermen. Als een Daddy iets kleins en onschuldigs ziet: Een puppy, een baby, dan kan het zijn dat ze de behoefte hebben om het te beschermen of om er voor te zorgen.

Een Daddy blijft altijd een dom en dus is hij de baas over de little. De meeste regels die een Daddy opstelt is voor die littles gezondheid, groei en veilligheid. Een Daddy wilt een little zien uitgroeien als een prachtige bloem. Veel littles hebben dan ook problemen zoals angst, stress of depressie en kiezen om little te zijn om zich daardoor af te zetten van de grote mensen wereld.

Daddy's zullen altijd van hun little houden en hebben vaak de neiging hun little te verwennen: Cadeautjes, snoepjes of gewoon heel veel knuffels en aandacht. Littles hebben dan ook veel aandacht nodig en Daddy's hebben de behoefte om die aandacht te geven.


DDLG hoeft niet persé seksueel te zijn omdat het onder de subcatagorie BDSM valt. Er zijn heel veel littles die geen interesse hebben in het BDSM gedeelte, maar ook heel veel littles wel. Sommige mensen vinden dat DDLG pedofilie of incest is, omdat de caregiver een oudere en vaderlijke rol speelt. Maar dat is helemaal niet zo omdat het meestal twee mensen 16+ zijn die het met elkaars toestemming doen. Niet alle littles noemen hun Dom Daddy, ze noemen ze ook gewoon Senpai, Meneer of Meester, het is maar net wat jij fijn vind.


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here