vanaf het begin van dit jaar ben ik bezig met de minor toegepaste psychologie. Ik ban van oorsprong een technisch persoon en liet mijzelf met deze keuze lichtelijk in het diepe vallen. Al vanaf het begin van mijn jaren ben ik echter wel al geïnteresseerd in het denken van de mens. Je komt het nota bene overal tegen. Het fascineert me wat nu maakt dat we mensen wel of niet mogen. waarom iemand zegt wat hij of zei zegt. Hoe het komt dat we allemaal op elkaar lijken, maar tegelijk zo ons best doen om uniek te zijn. Wat is uniek?
ik wil door middel van deze blog mijn gedachtes met jullie delen in mijn reis door het denken en functioneren van de mens. Een antwoord krijgen op de vragen in mijn hoofd en het eigen gedrag kunnen verklaren.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen