Het is even wennen, zo’n nieuwe baan. Zeker omdat het iets is wat ik nog nooit heb gedaan. Ik bedoel, ik heb wel eerder seks gehad.. Vaak zelfs. Maar nog nooit voor geld. Dus het is wennen. Mijn eerste klant, moet ik hem zo noemen? Die was, laten we zeggen, bijzonder. Ik had eerder het gevoel dat ik psycholoog was in plaats van prostituee. Hij wilde alleen maar knuffelen en praten. Over zijn vrouw en hoe moeilijk hij het allemaal vond dat zij meer verdiende dan hem. Hij probeerde heil te zoeken bij mij, om een beetje zijn ego op te krikken.

Ergens snap ik dat wel, ik heb mannen altijd wel begrepen. Vrouwen denken veel meer over alles na, doen niet snel iets zomaar, nemen geen overhaaste beslissingen. Een man wordt vaak gezien als minder, dommer misschien zelfs. Maar goed, mijn eerste klant dus. Ik had, al voordat ik begon, een mooi lingerie setje gekocht bij de hunkemoller. Alles laten harsen en waxen wat er kwa vrouwelijk haar vanaf kan. Nagels laten doen en wat nieuwe make up gekocht.

Ik wil niet zeggen dat ik een actrice ben maar hoer is toch een soort rol wat je speelt. Je moet soms de meest gore mannen doen, of mannen die er geen donder van snappen hoe het allemaal werkt bij een vrouw. Dan moet je toch doen alsof je het leuk vind en er opgewonden van wordt. Ik heb nog even getwijfeld over een pruik, maar daar zag ik toch van af. Het leek me zo lastig als ik dan een man in m’n mond zou nemen, hij me haar lekker stevig zou vast pakken. Floep, zo de pruik in zijn handen. Nee, dat is lekker sexy. Dus ik had me extra mooi en ook wel heftig opgemaakt. Mooie smokey eyes, fel rode lippenstift. Beetje het cliché plaatje. Maar god, wat voelde ik mij op en top vrouw.

Het idee dat een man geld voor seks met mij wilt betalen, dat vind ik al lang interessant. Na ongeveer 4 jaar stiekem erover gefantasseerd te hebben, heb ik er werkelijkheid van gemaakt. Ik heb mijn saaie 9 tot 5 kantoorbaan opgezegd en ben voor mezelf begonnen. Meteen een privé dagboek opgestart. Ik schrijf al mijn hele leven en wil het liefste ooit een boek uit brengen. Eentje dat nog zou verkopen ook. Toevallig denk ik dat jullie mijn verhaal nu wel willen lezen. Vroeger was mijn leven niet zo interessant.

Maar nu, ik ga jullie meenemen in mijn leven als escort.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen