Om een lang verhaal kort te maken, seks is altijd belangrijk voor me geweest. Ik kreeg mijn eerste echte vriendje pas toen ik 17 was, en werd ook op die leeftijd ontmaagd. Waar de eerste keer voor heel veel meiden verschrikkelijk was, was het voor mij fantastisch. Een geweldige ervaring waar ik nog veel meer van wilde. Vanaf toen was het nooit genoeg. Ik was nooit voldaan. Orgasmes boeien mij niet zo veel. Tuurlijk vind ik het heerlijk om het gevoel te hebben dat ik over de rand van de wereld val. Nog veel lekkerder vind ik seks op zichzelf. op mijn 15e benoemde ik mijzelf tot nymphomane. Ondanks dat ik nog nooit echt seks had gehad.

Op mijn 14e had ik online contact met een “vreemde”. Ik zet dat tussenhaakjes omdat we vrienden werden, maar elkaar nog nooit hadden ontmoet. Onze gesprekken waren fout, echt heel fout.
Ik weet mij nog heel goed te herinneren dat ik op visite bij mijn oma was, ik was toen nog steeds 14 denk ik, en ik was flink aan het smsen met mijn online vreemde. Het gesprek ging van kwaad tot erger, over alle dingen die hij wel met mij wilde doen. Ik was zo opgewonden dat ik naar de badkamer ben geslopen en mezelf daar op de grond een orgasme heb bezorgd. In het huis van mijn oma!

Dus toen mijn eerste keer eraan kwam, wist ik al heel goed wat ik kon verwachten en wat ik allemaal wilde regelen. Ik heb mijn ouders nog net niet het huis uit geschopt. “Gaan jullie lekker een avondje naar de bios, wij redden het hier wel.” Ik had een sexy setje aan en verleidde hem. Veel was daar niet voor nodig, want we hadden het er vaak over gehad. Ook hadden we al wat gevoeld en gespeeld. Het echte werk beviel zeer zeker ook.

Genoeg over vroeger. Jullie willen mijn ervaringen van nu. Lezen over de BDSM slet die ik ben geworden. Ik beloof jullie dat het niet zal tegenvallen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen