Ik ben een meisje ik ben 19 jaar ik wil graag anoniem blijven, dit is mijn blog over : Een meisje dat niet werd geloofd, en haar hart moet luchten.
Het begon allemaal een jaar of 10 geleden, ik ben flink gepest, en vaak ook geschopt en geslagen door mijn medeleerlingen
Ik gaf aan dat dit gebeurde maar ze zeiden "laat gaan" Maar welke elke keer tegen mij zeggen, als er iets is kan je altijd naar ons toe komen, en als ik dat dan deed zeiden ze "nu even geen tijd" of "los het zelf maar op je bent er oud genoeg voor, toen ik een groep hoger ging kregen we een leerkracht, die leerkracht kon de klas niet hendelen, er werden met messen gespeeld door een persoon in de klas, ik was daar doodsbang voor. Dit jaar was er veel gebeurd, jongen die bijna de school in de fik stak, met messen speelde, en gek was in zijn hoofd, schelde vaak met "kanker" er werd hier niks aan gedaan, elke keer dat de tafels verwisselt werden zat ik bij een zelfde persoon die elke keer een stoelpoot op mijn tenen zetten of mijn stiekem kneep onder tafel ook dit heb ik aangegeven en werd hier ook niks aangedaan, groep zeven nadert. op de helft van het schooljaar, werd ik vaak kwaad
(Er komt vervolg, alleen moet ik alle dingen even op een rij zetten, en kijken hoe ik dit ga schrijven ik wil het liefst volledig anoniem blijven)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen