Dag iedereen,

Eerst en vooral; een super gelukkige verjaardag aan mijn vriendin! Ze zit niet op Q, maar wie weet ziet ze het ooit;)

Ik heb vandaag nog een beetje verder geschreven aan mijn HP story, target, je mag altijd een kijkje nemen als je wil;)
Hoe was jullie vakantie? Bij mij erg goed. Een paar keer afgesproken met vrienden, zoals iedereen wel doorheeft, woon ik op een boerderij, dus buiten helpen. Ook moesten ik en mijn zus gisteren zware balken verdragen, omdat we bezig waren met een loods af te breken, die we thuis terug gaan opzetten.
Ik heb er bijna voor gezorgd dat mijn zus viel, het was wel grappigxD

Deze voormiddag heb ik gewoon niet te veel gedaan (mijn ouders denken dat ik studeerde). Nu verveel ik mij een beetje, dus vandaar mijn vraag.

Wat doen jullie als je je verveelt?

Groetjes,
boerin

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen