Het is een geweldig iets. Werk krijgen zonder af te studeren....Echter ben ik nu zoooooooo bang dat ik alles verkloot dat ik om alles begin te twijfel.
Ik kan een praktijk van iemand overnemen (dat is niet zo heel bizar) maar er is een maar. Vroeger was het heel normaal om zo gehete Goodwill te betalen voor een patiëntenbestand en contracten enzo. Alleeeeeeeen is het tegenwoordig zo dat je niets over kan nemen op het patiëntenbestand na en de spullen. Dus na lang nadenken (een minuut of 10) heb ik besloten om het over te nemen, dus ik ben met allerlei mensen in gesprek en ze zeggen allemaal dat je geen Goodwill moet betalen. Want je legt geld neer voor lucht (vertrouw je kameel aan Allah maar maak hem wel vast). Dus nu is de vraag hoe breng je heel voorzichtig en toch vriendelijk dat je geen Goodwill gaat betalen zonder dat je gelijk alles weggooit.

KAN IEMAND ME HELPEN?!?!?!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen