Hallo hallo mensen,
Mij zie je niet zo snel dingen doen, want dat komt omdat ik heel verlegen ben. eerder daarvoor werd ik door dezelfde persoon gepest , dus ik had weinig zelfvertrouwen maar nu ik op Q zit heb ik mijn zelfvertrouwen weer terug.nu zal ik jullie maar eens mijn ervaring vertellen. Ik werd gepest ze gingen voor me staan en zeiden dingen,Ze rodelden over mij. Ik was altijd alleen en toen ben ik maar naar de juffrouw gegaan.
Ik was verlegen maar ik zei alles gewoon buiten de klas niemand hoort mij ik was de enige in de klas die werd gepest. Ik ben op school gevbleven en heb boeken geleend om mijn spreekbeurt te maken en uiteindelijk heb ik een 9.5 gekregen maar nu wil ik jullie een paar Tips geven
Tip 1 : Ga altijd naar een Juf of een vertrouwen persoon als die er is.
Tip 2 : Doe er onderzoek naar.
Tip 3 : Wees jezelf laat ze denken wat ze denken maar heb vertrouwen in jezelf.

Er is ook een andere soort van pesten maar dat is Cyberpesten dus via Internet pesten.
Ik hoop dat ik jullie genoeg heb geïnformeerd als je nog vragen hebt stel ze maar

Groetjes Bloemenprinses (Sila)

Reacties (3)

 • jiminfan

  ik vind het echt dapper van je dat je hier een blog over schrijft, ik herken mezelf ook wel in jou, niet dat ik gepest ben maar ben ook onzeker en verlegen..
  leuke blog en onthoud: jij bent mooi zoals je bent en trek je niks aan van die pester(H)

  3 maanden geleden
 • Psychoviolinist

  Heb schijt aan de pesters.
  Pesters zijn mensen die niet zelfverzekerd zijn, blijf jezelf en kijk ze vrolijk aan.
  Want jij bent sterk en kunt ze aan.

  1 jaar geleden
 • zwartepanter21

  Cool!
  Maar pesten is echt niet leuk. Vooral Cyberpesten.(huil)(huil)

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen