Elke keer als je denkt 'nu heb ik eindelijk geluk in mijn leven' gaat het weer eens mis....

Dat iedereen wel eens gezeik heeft met school is geen verrassing. Maar hoe er dan tegenover je gereageerd wordt vind ik mega irritant...(op zijn zachts uitgedrukt)

Kijk ik mag toch mijn tentamen eerder herkansen en er wordt speciaal voor mij een andere toets gemaakt, aangezien ik hem mondeling mag doen (which is great) maar als je dan belt van joh je hebt een fout gemaakt in je mail en je leg het dan uit waarom je een keuze hebt gemaakt wordt er gelijk weer zo stom gereageerd.
Met andere woorden, die vent gaat proberen om zijn keuze te krijgen en niet de mijne (wat al goed gekeurd is). Dus ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren nu....


Hang in on in their.....

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen