Uitstelgedrag:

Uitstelgedrag of procrastinatie is het vrijwillig uitstellen van taken die men eigenlijk wil of moet doen en waarbij men weet dat het uitstel waarschijnlijk niet goed is en tot moeilijkheden of extra stress zal leiden (volgens Google).

Iedereen kent het maar hoe ga je er voor zorgen dat het niet bij jou gebeurt?
Ik ben er achter gekomen dat voor mij heel erg helpt om dingen in kleinere stukjes op te breken. Hoewel het schrijven van verslagen bij mij het beste uitkomt door alles op het laatste moment te doen.

Daarbij is het bij mij zo dat ik eten belangrijker vind dat doen wat ik moet doen. Ik ben er achter dat ik altijd honger krijg als ik iets moet doen. Dus na een dikke gat te maken in de voorraad eten moet ik aan de slag. Maar ja, internet komt dan.....

Tijd om wat te doen...!!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen