Lieve lezers na enige tijd niks meer aan mij quizlet te hebben gedaan wil ik hier nu weer verandering in brengen.

Ik heb mijn schrift van mij Tokio hotel Story weer gevonden en heb nog 2 nieuwe hoofdstukken die niet online staan en ben weer volop aan het schrijven aan dit verhaal ookal ligt mijn interesse niet heel erg meer bij Tokio hotel zullen ze altijd een speciale plek in mijn hart hebben en zal Bill altijd mij favoriet zijn en door het herlezen van dit verhaal kwamen er ineens nieuwe ideeën naar boven dus ik ga binnenkort ook weer door met dit verhaal. Jullie langen wachten wordt beloond. Ik durf niet te zeggen wanneer er weer een nieuwe hoofdstukken online komt want ik werk nu dus aan 3 verhalen maar er zit genoeg aan te komen. Ik hoop dat als ik morgen een gaatje vind ik er morgen aan kan gaan werken maar ik beloof niks.

Hopelijk zijn jullie nog geïnteresseerd en willen jullie nog blijven lezen. Ideeën zijn altijd welkom!
Ik hoop jullie hier mee genoeg te hebben geïnformeerd en voor de gene die nog niet kennis hebben gemaakt met het verhaal is hier de link nogmaals: http://www.quizlet.nl/stories/92583/dreaming-of-you--tokio-hotel/

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen