Omdat ik geboren ben op 04-20-1998 ben ik een Waterman (Zodiac) en een Tijger (Dierentekens).
Zodat jullie mij wat beter leren kennen heb ik wat informatie over allebei opgezocht en hierheen gekopieerd.


Waterman

Mensen met als horoscoop Waterman hebben vaak sterke overtuigingen, maar omdat ze de waarheid hoog in het vaandel hebben, zijn ze meestal eerlijk genoeg om zelfs van hun meest stellige mening te veranderen als er overtuigend bewijs is dat ze het bij het verkeerde eind hebben gehad. Ze hebben een brede visie die verschillende factoren samenbrengt in één geheel, en ze kunnen beide kanten van een kwestie zien zonder te twijfelen over welke kant ze moeten kiezen.

Daarom zijn ze onbevooroordeeld en tolerant tegenover andere zienswijzen. Dat komt omdat ze de redelijkheid van een argument kunnen inzien, zelfs als ze het niet voor zichzelf willen aanvaarden. Ze staan open voor de waarheid, ongeacht waar die waarheid vandaan komt, en ze zijn bereid om van iedereen te leren.

Ze zijn bijna altijd intelligent, kernachtig, duidelijk en logisch. Veel Watermannen hebben een sterke verbeeldingskracht en zijn paranormaal intuïtief. Het Aquarius-tijdperk, dat nu gaat beginnen, wordt dan ook zeer verwelkomd in paranormale kringen omdat de mensheid in deze tijd een grootse spirituele ontwaking zal ervaren. Filosofie en het spirituele kan voor sommige Watermannen gevaarlijk zijn, omdat ze daardoor tot een ‘ivoren toren’-bestaan gedreven kunnen worden, waarbij ze diep nadenken over abstracties die weinig relevant zijn voor het leven.

Maar aan de andere kunnen wetenschappelijk ingestelde Watermannen er gebaat bij zijn om hun wetenschappelijke overtuigingen te combineren met hun verlangen naar de universele erkenning van de broederschap van de mensheid, en om wetenschappelijk onderzoek te doen om hun filantropische idealen om de mensheid te dienen te vervullen. Wanneer ze door een dergelijk doel worden geïnspireerd, zijn ze tot zoveel devotie in staat, dat ze zichzelf helemaal kunnen uitputten of zelfs hun gezondheid kunnen schaden
.Tijger

De Tijger is gezegend met veel geluk, is levendig en enerverend. Een andere eigenschap van de Tijger is zijn onvoorstelbare moed, die vooral tot uiting komt wanneer hij dapper bereid is de strijd aan te gaan in tijden van nood. Misschien is hij ook wel zo dapper omdat hij altijd geluk heeft. De Chinezen zeggen dan ook dat een tijger in huis hebben de beste bescherming biedt tegen brand en inbraak.

Tijgers hechten niet veel waarde aan geld of macht. Ze zijn volledig eerlijk over hun gevoelens, en verwachtte hetzelfde van jou. Aan de andere kant zoeken ze ook goedkeuring van vrienden en familie. Over het algemeen mag vrijwel iedereen de Tijger, omdat hij zo charmant is. Maar als een tijger ergens niet goed in is of weinig kan bijdragen op werk- of liefdesgebied, dan kan een Tijger in een depressie wegzakken. Kritiek van geliefden kan een zelfde reactie opwekken bij de Tijger. Maar net als alle katachtigen, komt een Tijger altijd op zijn pootjes terecht, klaar voor het volgende hoofdstuk in het leven, en dit met oneindige energie najagen.

Tijgers gaan ook ontzettend graag de strijd aan. Ze kunnen een uitdaging niet weerstaan, zeker niet wanneer hun eer op het spel staat, of wanneer ze hun geliefden moeten beschermen. Tijgers zijn onvoorspelbaar en het is niet verstandig om hun reacties te onderschatten. Ze komen misschien rustig over, maar ze hebben die katachtige neiging om op elk moment op te springen en aan te vallen. Het zijn natuurlijke leiders en hebben een sterk gevoel van eigenwaarde. Wanneer ze eenmaal een positie hebben, kunnen ze koppig en tegendraads zijn. Het zijn moeilijke maar stimulerende werkgevers. Tijgers zijn intelligent, alert en vooruitziend. Ze hebben hun vinger aan de pols. Strategie en pakt zijn hun handelskenmerken, dus ze hebben vaak een verborgen agenda. Zolang ze maar niet te vaak rekenen op hun goede geluk, en hun rusteloosheid onder controle kunnen houden, pakt hun tact meestal goed uit in het leven
.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen