Welkom allemaal bij een nieuwe blog!
Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een blog heb gemaakt. Maar hopelijk vinden jullie deze blog leuk!

Deze week...

Ik ben net weer beter van twee weken ziek zijn geweest dus deze week moest ik het rustig aan doen. Ik heb deze week eigenlijk niet heel veel gedaan. Ik ging naar school dan kwam ik weer thuis ging ik huiswerk maken vervolgens eten en naar bed en de volgende dag precies hetzelfde. Ik had nog een hoop huiswerk in te halen namelijk omdat ik dus ziek ben geweest.

Ik doe nu de opleiding interieuradviseur MBO niveau 4 in het 1ste leerjaar. Het is een super leuke opleiding maar wel heel hard werken. Deze week heb ik vooral veel grote projecten gehad.

zoals:
-Een eigen duurzame eiland ontwerpen
-Een logo ontwerpen
-Een interieur ontwerpen van twee verschillende stijlen.
-Een speels interieur ontwerpen voor 2 klanten

Erg leuke opdrachten natuurlijk maar wel veel werk!
Ik heb een eigen Instagram account en daar laat ik alles zien wat ik op school maak. Neem gerust een kijkje en vergeet me niet te volgen;)
Mijn Instagram account: karsjorinde


DEZE TIPS HEB IK ALLEMAAL ZELF BEDACHT!
(Deze tips heb ik niet internet afgehaald maar komt uit mijn eigen ervaring.)

1. Het begin is altijd het moeilijks. Bekijk je kamer eens goed. Wat heb je in je kamer staan? Wat wil je veranderen? En wat mag blijven? Bekijk er kritisch na.
2. Wanneer je dat heb gedaan ga je bedenken wat wil je nou eigenlijk met je kamer? Bedenk dus een soort visie. Wil je rust creëren? Of wil je juist iets speels in je kamer? Of misschien wil je wel iets creatiefs of duurzaam.
3. Wanneer je een visie heb bedacht ga op internet kijken naar plaatjes en verzamel alles wat je mooi vind. (Pinterest is echt de perfecte site voor interieur plaatjes. Die site gebruik ik ook altijd!)
[url] https://nl.pinterest.com [/url]
4. Nu is het tijd om plaatjes te gaan schrappen. Je kan natuurlijk niet alles in je kamer hebben. Wil je een rustige kamer creëren? Bewaar dan alle plaatjes waar rust in te vinden is in materiaal, vorm, en kleur. Rustige kleuren zijn namelijk de neutrale kleuren zoals zwart, wit en grijs tinten. Rust kan ook in vorm zitten door bijvoorbeeld een hele grote massieve stoel waar je lekker op kan hangen. En rust kan in materiaal zitten in bijvoorbeeld lekkere warme stofjes. Bedenk dus welk plaatje bij jou visie past en de rest kan weg.
5. Wanneer je die plaatjes heb uitgezocht heb je als het goed is al een beetje een idee wat je met je kamer wil gaan doen. Ga nu eens op internet naar meubels zoeken en hou in je achterhoofd wat voor soort meubels er bij jou visie passen.


Dit zijn de tips om een idee te krijgen hoe jij je kamer kunt inrichting. Hier beneden staan nog wat basis tips.

1. Zorg voor contrast in je interieur. Zonder contrast word het erg saai en neutraal. Je kunt contrast in kleur doen. Bijvoorbeeld een witte vloer en een donkere muur. Maar je kunt ook contrast in materiaal doen. Een houten vloer en bijvoorbeeld een glazen tafeltje (Dan heb je een glad/textuur contrast).
2. Bedenk echt wat voor jou het belangrijkste is zorg dat alle aandacht daar naar toe gaat. Anders word de ruimte al snel te vol of te druk.
3. Wanneer je muurverf koopt zorg ervoor dat je de kleur twee tinten lichter dan de originele kleur koopt. Want op de muur lijkt de kleur meestal veel lichter dan in een bouwmarkt.
4. Wanneer je een kleine kamer hebt kun je door middel van verf je kamer groter doen lijken. Verf je twee muren in een koele kleur 1 muur links en 1 muur rechts dan lijkt je kamer optisch veel langer. (Zo zijn er nog veel meer trucjes. Mail me naar me e-mail als je hier meer over te weten wilt komen.)
5. Vergeet de plinten niet een kleur te geven als je gaat verven. De plinten worden meestal vergeten maar geven een heel groot effect op de ruimte. Je kan de plinten ook als een soort overbrugging maken van kleuren. Heb je bijvoorbeeld een grijs-blauwe vloer en je muur is rood kies dan een kleur die daar tussen in licht en verf je plinten in die kleur. Zo zorg je ervoor dat de kleuren minder erg vloeken bij elkaar en misschien wel super mooi is.(dance)
DIT WAREN DE TIPS IK HOOP DAT JULLIE ER WAT AAN HADDEN!(H)(H)
Laat mij weten hoe jullie je kamer hebben ingericht in de reacties of stuur een foto op!(Y)


Helpen deze tips toch niet en weet je nog steeds niet wat je met je kamer aanmoet? Dan mag je me nog altijd mailen om samen een oplossing te bedenken.
E-mail: [email protected]

Hier zijn ook nog een paar links naar websites met ook goeie tips voor een interieur.
[url] https://unsplash.com [/url]
[url] https://www.flinders.nl/?gclid=CjwKCAjw7MzkBRAGEiwAkOXexP7wnlvHsHPdD6er_qyY2YQuP_APhTDrtYilamX6s-oTjdIYPnGhRhoCxEoQAvD_BwE [/url]
[url] http://www.archiexpo.com [/url]
[url] https://www.fonq.nl [/url]
[url] https://www.homify.nl/ideabooks/3651239/12-tips-voor-het-perfecte-interieur [/url]
[url] https://followfashion.nl/interieurtips [/url]
En dan de quote voor deze week!
I don't know how to love when I can't love myself.


( Deze quote heb ik zelf bedacht! Waarschijnlijk bestaat die al maar alsnog heb ik er zelf over na gedacht zonder internet te gebruiken!(A))

WIL JE EEN BEETJE WETEN WAT IK VOLGENDE WEEK GA DOEN? KLIK DAN OP DE KNOP HIERONDER OM DE SPOILER TE BEKIJKEN.

Deze blog was misschien iets minder leuk voor mensen die geen interieur tips nodig hebben of daar simpel weg gewoon niet van houden. Maar volgende week alle vrouwen opgelet! Ik ga een speciale blog maken over vrouwen aangezien het de afgelopen week nationale vrouwen week was. In de volgende blog geef ik tips en vertel ik mijn verhaal wat ik heb meegemaakt. Ook laat ik een liedje zien die dit bij mijn hart in de buurt staat en ik zelf geschreven heb. Verder ga ik het nog hebben over make-up misschien wel een leuke make-up DIY erop zetten en ga ik nog iets vertellen over kleding en hoe mensen zich erbij voelen. Mis het niet!


De laatste tijd vergeet ik Quizlet heel vaak. Maar ik beloof jullie dat ik veel meer blogs ga schrijven!Veel liefs,
Jorinde(flower)(H)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here