Hi daar,
Ik ga het hebben over een game wat ik een tijdje speel op mijn mobiele telefoon.
Het heet Death Trigger, het is een game waarbij je zombies moet neerschieten, en bepaalde missies moeten vol brengen. Om zo doende de wereld te kunnen redden. Door de Zombies te verslaan. Hier zal ik jullie een beetje weg wijze als jullie niet weten wat death trigger 2 is. en hoe het word gespeeld. ik pobeer zoceel in mijn eigen worden het te vertellen waar het over gaat.
En van de mensen die het nog niet weten er is een death trigger deel 1. maar die vind ik zelf niet zo leuk als de eerste deel. Death Trigger 2 heeft een verhaal lijn maar die moet je wel snappen.
Death Trigger 2 is een eerste persoon Zombie dat betekent dat het alleen gespeeld kan worden met een speler. die levert aan een andere wereld die wij gelukkig niet kennen.
Waar de mensheid bezig is om de strijd aan te gaan met de zombies voordat de zombies controle beheerst over de aarde. Durf jij de strijd aan te gaan, of laat je de zombies een rol spelen op de aarde.


En nu de wapens en dat soort dingen.

De wapens die je in bezit heb zijn.
melee ( messen )
2 . Butterfly ( VLindermes) : Dat zijn twee messen
die licht in je hand zit, je kan er mee vechten.
Dan heb je een normale mes. Hier kan je de zombies mee prikken. als je snel mee bent.
een Crowbar of terwijl een koevoet, waarom heet het een koevoet, Als je goed kijkt lijkt het op een voet van een koe.. daarom heet het een koevoet.
Hier kan je de zombie hun schedels mee open kraken. handig maar niet echt handig als je verder komt. daarmee later meer over. maar eerst gaan we verder naar de andere wapens wat je kan bezitten.
een ketting zaag, een handig iets, ik heb het nog niet zelf. omdat je hier in de game zelf ook up moet graden. naar de nivuau waarin je in komt. een sleutel, dat is ook handig om bepaalde dingen te kunnen openen.

* sommige zombies die ken je niet doden met melee ( messen ) daar heb je iets anders voor nodig.

De overige Melee wapens zijn : Studded bat ( een honbal knuppel met allemaal spijkers erin) Machete soort van een zwaard, Hamer
Z- hunter machetes, en viking zwaarden.

Nu hebben we over pistolen en geweren.
Laten we beginnen bij een CZ 75. het is een standaard pistool wat je eerst krijgt als je de spel speelt. het is een leuk klein pistooltje maar een tip gebruik het niet want het is niet zo krachtig. Dan hebben we. Dual Glock, Desert Eagle, Duel peacemaker, Dual Mauser C96, LAr Grizzly

Dan hebben we de geweren. die heel goed in gebruik kan worden, het zit lekker in je hand en je kan er meer schieten.
MP5k, Dual Uzi, Scorpion Evo,spagin
Soviet SMG
dual mat 49
mp 40
pp-19 bizon
sten mk ii silenced

en meer,

Nou over je vijanden de zombies zelf.
je hebt
Rager , Vomitron, Panzer, Scientist, Kamikaze

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen