Na de teken in mei was ik alert. Ik was al anderhalf jaar extreem vermoeid en had geen energie. De plek van de teek was rood en werd soms dikker, iets wat ik erg verdacht vond, maar mijn dokter verzekerde mij dat het geen Lyme kon zijn.

Na van alles te hebben geprobeerd voor mijn vermoeidheid. Voetreflex behandelingen, de mesoloog, osteotherapie en gewoon door bikkelen en meerdere bloedonderzoeken gaf ik het op.

Mijn dokter wilde mij niet laten testen op Lyme, iets wat het enigste nog kon zijn , volgens hem was het niet te testen en dus besloot ik het dan maar op een psychisch vlak te gooien.

De afgelopen jaren heb ik aardig wat door gemaakt en het had vast nog met een verwerking onbewust te maken. Dus hup, ik naar een nieuwe therapeut en hij deed wat testen. Echter gaf hij aan dat hij klanten heeft gehad met dezelfde klachtenlijsten en deze hadden uiteindelijk allemaal de ziekte van Lyme.

Ik gaf aan dat ik in 4 jaar toch wel een vijftiental tekenbeten te hebben gehad en een belletje ging rinkelen. Hij vroeg of ik dit wilde laten onderzoeken en gaf mij een adres in Antwerpen.

Voor de afspraak er eindelijk was, drie maanden wachten, kreeg ik alvast wat supplementen van hem. Dus begon ik pillen te slikken, kreeg therapie voor wat er nog niet verwerkt was en wachtte mijn afspraak af.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here