Zondag 4 augustus, ik heb letterlijk heel de dag niets gedaan. 'uitgeslapen' tot negen uur, dit is voor mij behoorlijk laat. Koffie gedronken en op mijn kamer gezeten. Waar ik een paar weken geleden nog mijn rust kon vinden in lezen en series kijken, lukt dat nu totaal niet. Behoorlijk frustrerend dat dit steeds wisselt. Dit keer ontdek ik vrij snel dat het aan de kleur word gaan. Soms zit ik een heel weekend achter mijn laptop te staren.

Quizlet open, die refresh ik elk half uur. Spotify aan met muziek die langs mij heen gaat en een dicht boek of spullen om iets te doen en staren maar.

Echter vind ik nu ontspanning in kleuren. Om één uur is de focus volledig op en ga ik in de bank liggen en kijk ik de race van Formule 1. Half volgend, en half starend, mijn focus houd het niet vol om de hele race focus te behouden.

In de avond doe ik niks en rond tien uur naar bed.

Vandaag moest ik een keertje werken, dit omdat ik vrijdag wat leuks op de planning heb. Vroeg uit de veren en een relaxt ochtendje met 3 kinderen. Dit gaat gelukkig goed door dat zij ook erg lief spelen en ik dus wat kan aanrommelen op de groep en in de tuin.

Om één uur komt mijn collega en mag zij de dag afmaken. vol energie kom ik thuis maar zodra ik de bank voel is het klaar. Ik wilde een productief middagje ervan maken maar dat mislukt. samen met mijn moeder bekijken we allerlei programma's en rond half vier sleep ik mijzelf naar boven. Wetend dat ik anders spijt krijg van het niksen en vanavond kan ik ook weer plat.

Ik maak een beterschapskaartje voor mijn oppaskind en eigenlijk is het weer op. Dit keer houd ik vol, ik heb nog 2 kaarten die ik graag wil maken.

Intussen rammel ik dit stukje tekst erdoor en zien we wel hoe de dag loopt.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here