We zijn inmiddels al weer bijna de week voorbij, ik heb mij er doorheen geslagen.

De maandag was wel redelijk oké. De dinsdag heb ik op het werk niet veel gedaan qua schoonmaak en gelukkig accepteert mijn collega dit ook. Elke avond kom ik uitgeput thuis en plof ik in de bank neer.

Vanmiddag was erg fijn, ik stond alleen en en een deel van de kinderen was al naar huis om 3 uur. Samen met een van de peuters besloten we een toren van Duplo te maken. Hier wist ik mij zo in te genieten dat er 3 kwartier voorbij vloog, erg fijn want op sommige dagen zit ik echt af te tellen tot de papa's en mama's eens komen.

Morgen nog een dagje en dan weekend, welliswaar een beetje een druk weekend maar ach.

Vanavond even naar Palm Parkies, gezelligheid met vrienden. Het kost onwijs veel energie en elke week denk ik, ik ga niet meer. Maar elke week heb ik er weer zin in en ik houd mij er ook aan vast dat dit alleen in de vakantie is en niet elke woensdag.

Vrijdag mag ik naar Amsterdam met mijn biermaatje. Er staat in één van de woonwijken een piratenschip als filmset en ik mag daar helpen op de kindermiddag voor de kinderen die er wonen.

Zaterdag rust ik uit en eet ik pannenkoeken in het pannenkoekenhuis en zondag ga ik met een vriendin naar P!nk.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen