Maar ik meen het echt waarom doen mensen zo.
Echt ook de fucking ouders van me fucking vriend en alles. Wtf. Ik snap het gewoon niet hoor. Ik ben echt zo sad en alles. Wat hebben mensen tegen mij ik ben altijd fucking lief enzo. En dan denk ik zo van oké weet je wel. Ik heb zo de neiging om nou iets te doen he mensen. Oké nee het is niet snijden, pijnigen of zelfmoord plegen. Het is iets anders alleen idk of dat slim is om te doen. Maybe it is maybe it isn't

Reacties (3)

 • deschrijver23

  Sterkte. Praat er over met je ouders.;)

  9 maanden geleden
 • NicoleStyles

  Als je er met iemand over wilt praten,mag je me altijd een pb'tje sturen(flower)
  Voor nu wens ik je een hele fijne dag ondanks alle negatieve gevoelens, en weet dat er altijd overal mensen zijn die om je geven(flower)

  9 maanden geleden
 • inktzwart

  zal ik je binnenkort bellen hierover?

  9 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen