Een poosje geleden dat ik heb geschreven...
Werkweken van 4 dagen, ze zijn niet voor mij gemaakt... Hoewel mijn collega het koetswerk doet en begrijpt dat ik die 2 uur rust hard nodig heb vind ik het dubbel.

Ik zit te niksen terwijl zij alles doet. Maarja het is nou eenmaal zo. Loslaten, iets wat ik niet heel goed kan.

Op dinsdag kijk ik weer uit naar het weekend. Vrijdag was ik met 2 kinderen alleen dus een heel leuk dagje van gemaakt met de bakfiets en verf.

Gisteren vergadering op scouting en een verjaardag. In de avond mijn nieuwe bureau gekocht en toch ook maar in elkaar gezet. Beetje dubbel want gister kon ik niks meer maar nu heb ik vandaag wel echt een dagje niksen.

Aankomende week nog 4 dagen en dan gaan we terug naar de 3. Althans, door het stoppen van een collega per direct ga ik andere dagen werken. Dinsdag woensdag en donderdag. Iets waar ik heel blij mee ben. Zo kan ik een dagje rusten voortaan voor ik weer scouting heb.

Enigste jammere is dat ik nu dan echt geen dag voor min heb. Mijn moeder werkt namelijk op donderdag en hoewel ik het heel fijn om samen te zijn. Is alleen thuis zijn en je plan trekken ook erg lekker.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here