Wat een weken zitten erop. vorige week onverwachts te horen gekregen dat mijn collega per direct stopt en dat ik dan dinsdag, woensdag en donderdag werk. Erg fijn want dan heb ik een rust dag.

Dit zorgde er wel voor met de extra maandag erbij en vrijdag ochtend een uurtje werken dat ik alle dagen op het werk was. Donderdag hakte dit er toch wel heel erg in. Woensdag was ik nog in het park geweest, maar wel op tijd naar huis. Donderdag kon en wilde ik alleen nog maar huilen op het werk.

Het was erover, dan zat het ook niet mee dat mijn tijdelijk vervangende therapeut niet goed is voor mij.

Zij ziet het liefst dat ik mij binnen op sluit om rust te nemen. Ik begrijp echt wel dat ik moet rusten en niet alles kan net als anderen. Echter ben ik pas 22 en moet ik ook leuke dingen blijven doen. Van thuis zitten word ik depressief en dat is iets wat ik er niet bij kan gebruiken.

Ik was namelijk zo trots op mijzelf, omdat ik vind dat het tijd managen al zo goed gaat. Ik zeg leuke dingen af, plan om de leuke dingen vrije tijd in en zo lukt het toch om nog wat leuks te doen.

Gisteren hadden we weer de eerste opkomst van scouting. Door het te veel werken was ik mega prikkelbaar dus dit had ik aangegeven. Ik had een rustig spelletje waar ik niet veel voor hoefde te doen, erg fijn met een muziekje erbij. Daarna ben ik thuis op bed een film gaan kijken zodat ik in de avond naar de BBQ kon gaan.

Hoewel ik in de ochtend chagrijnig was en echt niet blij, zorgde de bbq en daarna de spelletjes met wat drankjes erbij dat ik erg vrolijk en gelukkig was. Daar profiteer ik vandaag ook van, ik heb een goede mood.

Wat erg positief is dat ik ondanks geen concentratie, toch wel naaiwerkjes kan maken. Ik ben namelijk begonnen voor kerst en met een vlaggenlijn te maken en vandaag heb ik daar ook vier of vijf uur aan zitten werken met een gezellig liedje en dat lukt dan weer wel.

Zometeen komen mijn twee beste vrienden eten en dan gaan we nog even naar de muziek in de stad en dan begint eindelijk mijn 'normale' werkweek weer.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen