Deze blog gaat over alle reizen die ik tot nu toe heb gemaakt. Reizen is een droom voor mij, een passie. Ik wil andere mensen gelukkig kunnen maken met deze passie.

De eerste reis is Amerika. Aangezien Amerika een groot land is en ik nog niet heel Amerika heb bezocht, schrijf ik alleen over een deel.
Mijn reis naar het westen van de Verenigde Staten.

Waar moet ik starten, het is zo veel. Ik begin bij het begin.
4 jaar geleden ben ik met mijn gezin op vakantie geweest naar het westen van de Verenigde Staten. Omdat mijn broer en ik op de leeftijd waren om niet meer mee te gaan op vakantie wilden mijn ouders het hoofdstuk afsluiten met een reis naar Amerika. Aangezien mijn oom en tante tijdelijk in Californië woonden besloten we hier ook naartoe te gaan.
De reis begon eind juli met een autorit naar het vliegveld Schiphol in Amsterdam. Het vliegtuig richting Heathrow(Londen) vertrok om 7 uur 's ochtends, dus we waren middernacht al onderweg. De dag begon goed met een storing binnen Schiphol waardoor alle check-ins met de hand gedaan moesten worden. Uiteindelijk op tijd steeg het vliegtuig op en landde niet meer dan anderhalf uur later in Londen. Wij hadden in de korte vlucht een heerlijk kopje thee en een koekje gekregen. In Heathrow werd ons geduld op de proef gesteld met een overstaptijd van meer dan vier uren.

Reacties (1)

  • deschrijver23

    Ik hou ook van reizen.
    Ik ben benieuwd naar het vervolg(?)

    5 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen