Heyy Mensen,

Ik wilde weer gaan bloggen. Ik voel me gewoon heel erg rot.
Er is zoveel gebeurd. Ik heb kostbare dingen van iemand weggedaan en ik kan het heel moeilijk terug krijgen dus ik hoop dat het lukt.
Ik voel me heel schuldig er over, terwijl die persoon eigenlijk mij ergere dingen heeft aangedaan. Ik voel me gewoon heel verloren. Het lijkt nu allemaal alsof het niks is, maar als ik alles zou opnoemen zijn we morgen nog niet klaar. Hij heeft zo heftig tegen me gedaan. En dan heb ik ook nog deze week proefwerkweek. Frans had ik echt verknald door alle stress.
Ik ben oprecht heel verloren en maak me zorgen om dat kostbare.
En ik denk dat mijn vriend en ik echt goed moeten praten, maar ik ben zo bang. Er is zoveel narigheid en jullie denken vast van maak het dan uit. Maar voor mij is dat echt niet makkelijk. Ik ben gewoon oprecht heel erg moe en voel me niet lekker en ga ook zo slapen en hopelijk lukt het dan om te blijven slapen, maar vast niet.
Ik weet dit is een hele negatieve sfeer, maar ik kom er gewoon even niet meer uit. Het is gewoon veel te veel en ik wil gewoon rust in me leven. Dit moet afgelopen zijn alle drama.
Ik ben echt nu extra gestrest over dat terugkrijgen, lukt vast niet maar ja ik moet het proberen.
En me vriend is ook zo'n eikel geworden, maar toch wil ik me best doen ofzo. Ook met dat kostbare. Het is gewoon zo lastig en ik ben zo extreem moe en ik weet me gewoon even geen raad. Ik wou dat alles gewoon normaal was, maar me leven is een grote drama film en ik probeer er uit te komen, maar andere sleuren me er telkens weer terug in. Ik hoop dat ik de komende dagen iets positiever kan typen dan dit. Maar ja dan moeten er wel leuke dingen gebeuren.

Even een liedje uit Riverdale:


"Come on turn the radio on, and honey let's dance, dance, dance 'till the rest of the night. It's better left unsaid. Come on play the remix loud and honey we'll dance, dance, dance for the rest of our lives!
I'm not ready to go yet, we got history to forget."

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen