Heyyy! Welkom! Ik ben nieuw wilt iemand mijn levensverhaal horen??

Ik ben doof...
En dat begon allemaal in Italie. We waren op vakantie en ik kreeg hersenvlies ontsteking. Nu heb ik een soort gehoordapparaten, die noem je een c.i (enkelvoud). Ken jij iemand/of misschien jij wel, met een c.i., reageer dan! Ik ben benieuwd naar ervaringen van anderen!


Groetjes! Isabel!!

Reacties (2)

 • roosjego

  en trouwens ik kan sins kort een beetje gebaren:)
  en hoe oud ben je eigenlijk?/? groetjes:)XO

  2 maanden geleden
 • roosjego

  heyyy! wat erg voor je! mij lijkt het heel apart om ineens doof te zijn! ik heb een vriendin en daar het zusje van kan slecht horen! ze is heel 5 en is met een half oor (een heel stuk van haar oor is er niet meer) geboren. ze heeft ook een soort gehoorapparaten! ik zou graag meer van je leven willen weten! je lijkt me trouwens heel aardig!

  Groetjes! Roos

  2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here