Mijn laatste blog is al weer een poosje geleden besef ik mij. Dit komt omdat het eigenlijk gewoon best goed ging. Mijn vermoeidheid en energie had ups and downs maar niet extreem dat ik er echt last van had in mijn bezigheden. Het was even behoorlijk druk en chaotisch. Mijn moeder is geopereerd aan haar rug wat niet echt geholpen heeft, donderdag wordt ze 50 dus feest, het gehele Corona gebeuren en met scouting in drie weken tijd een zomerkamp op zetten. Een hoop gedoe om mij bezig te houden.

Helaas was het een hoop gedoe met mijn dokter in Antwerpen. Ik zou eigenlijk in juni mijn afspraak hebben om mijn staaltje in te leveren en de uitslagen in juli. Door de Corona en grens die dicht ging had ik gemaild of het misschien met de post kon. Dit kon uiteindelijk wel en het lab zou wat sturen. Dit is dus mis gegaan. Na 6 x aangeven dat mijn adres met een a moet ipv e en aan elkaar hebben ze het nog niet aangepast. Daardoor had ik mijn staaltje met vertraging en het lab had aangegeven langer de tijd nodig te hebben omdat zij ook met Corona onderzoeken bezig waren. Daardoor is dus mijn afspraak een hele maand verschoven. Ik begrijp het wel maar ergens was het ook wel irritant aangezien ik nu gewoon door wil. Ik heb het idee dat het beter gaat en dat ik dicht bij het eind ben waarbij ik aan de antibiotica mag gaan beginnen.

Helaas merk ik sinds twee weken weer meer van mijn lichaam wat niet helemaal goed werkt zoals het hoort. Ik wilde iets overpakken van mijn voet en stootte tegen mijn hand aan. Pols gekneusd en overbelast met een ontsteking in mijn pols. Top, op zich wel een traditie die ik op kampen hoog te houden had. Helaas merk ik zodra ik nu iets zwaarders til met mijn andere arm dat mijn schouder vrij snel protesteert en ook mijn 'goede' hand veel steken heeft. De pijn is wisselend in mijn gekneusde kant, regelmatige steken wisselend naar welke vinger.

Ook heb ik vage steken van mijn enkel naar mijn kleine teen die af en toe onwijs rot en pijnlijk opkomen waardoor lopen erg pijnlijk is. Daaraan kan ik wel echt merken dat mijn lichaam niet is zoals het hoort. Ik heb sinds het wat warmer is alweer meerdere teken gezien. Al twee gehad, waar van 1 bij het werk en 1 op scouting. Vorige week liepen ze op scouting nog 2 stuks over mijn been heen. Volgende week ga ik op kamp dus dan weten we weer op hoeveel ik mijn teller mag zetten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here