Axel Blaze is een van de hoofdpersonen in Inazuma Eleven. Hij was de vorige spits van Kirkwood, maar later ging hij naar Raimon en sloot zich aan bij hun voetbal team, waar hij hun spits werd. In het derde seizoen was hij een representatief voor het nationale voetbalteam van Japan, Inazuma Japan.

Zelfs toen hij klein was, was Axel al een getalenteerde speler. Zijn ouders gingen vaak naar zijn wedstrijden om hem aan te moedigen. Ze zeiden dat hij talent voor voetbal had en dat ze daar heel erg trots op waren. Ondanks de trots die hij had voor zijn zoon die zo goed voetbal speelde, wilde hij dat Axel niet meer ging voetballen en in plaats daarvan dokter werd. Axel en zijn vader hebben het er sinds die tijd de hele tijd over zitten ruziën. Voor de finale van het Voetbal Frontier toernooi(een jaar voor de serie begon), wat de wedstrijd was van Kirkwood tegen Royal, kwam Axel's kleine zusje terecht in een auto-ongeluk en lag van toen af aan in coma. Hierdoor werd de bond die Axel met zijn vader had nog slechter. Julia werd toen opgenomen in het Inazuma Algemene Ziekenhuis, waar Axel's vader werkt.

Sinds het ongeluk waarbij Julia in coma raakte, dacht Axel dat als hij nooit voetbal had gespeeld, het ongeluk nooit zou gebeuren en hoe hij gewoon kon relaxen en voetbal kon spelen, terwijl zij pijn leidt. Axel heeft altijd een amulet bij zich dat Julia heeft gemaakt, hij veranderde van school (Raimon) en zweerde dat hij, totdat Julia wakker wordt, niet meer voetbal ging spelen.

Hij is cool en meestal erg kalm. Hij geeft heel veel om zijn kleine zusje.

Wanneer een van zijn teamgenoten het niet goed doet, trapt hij de bal hard naar hen en als ze verbaasd naar hem kijken laat hij ze hun fouten realiseren en corrigeert ze dan. Dit laat zien dat hij zich in anderen interesseert en dat hij hun gevoelens begrijpt en deelt hun verdriet en vreugde ten alle tijde. Hij is meestal snel met denken.

https://inazuma-eleven.fandom.com/nl/wiki/Axel_Blaze

Reacties (1)

  • Samanthablaze

    Om links werkend te maken, moet je ze tussen de [url][/url] zetten. Als je wil dat de link niet uitgeschreven is, maar gewoon een bepaalde tekst is waar je op kunt klikken, doe je [ url=(link) ](zichtbare tekst)[ /url ]
    Ik heb bij deze nu even spaties toegevoegd om te zorgen dat je kunt zien wat ik bedoel, maar als je het zelf wil proberen moet je die natuurlijk weghalen. Het resultaat is dan iets als dit, wat je in dit geval naar een handige site kan brengen met nog meer van deze handige codes!
    Een andere hele handige is deze

    3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen