Uiterlijk
Austin heeft stekelig blauw-zwart haar en blauw-zwarte ogen. Het haar van Canon Evans lijkt erg op dat van Austin. Hij draagt het Inazuma Japan uniform en trainingspak, maar toen hij Mark Evans voor de eerste keer ontmoette, droeg hij een ander trainingspak.

In GO heeft is zijn haar iets langer, en heeft hij twee langere lokken aan de zijkant van zijn hoofd. Zijn haar is nog steeds stekelig, maar staat in plaats van recht overeind, naar rechts.

Persoonlijkheid
Austin is een verlegen jongen. Hoewel hij verlegen is, is hij heel erg sterk en heeft hij een onmiskenbaar hoeveelheid van potentie om de beste van Japan te worden. Op het zelfde moment is hij erg behulpzaam en bezorgd als het neerkomt op het helpen van zijn moeder en staat hij erop om het restaurant alleen te runnen.

Toen hij nog bij zijn oude team zat, was hij de beste. Hij stond boven de rest en versloeg iedereen. Het team van Austin voelde zich in de steek gelaten. Want ze hoefde niks meer te doen in het team. Austin realiseerde zich niet wat hij had gedaan. Zijn teamgenoten gingen weg. En austin bleef alleen over. Op een dag werd hij uitgekozen voor een wedstrijd voor Inazuma Japan. Ook hier speelde hij fantastisch. Maar hij scoorde niet, omdat hij bang was dat hetzelfde gebeurde bij zn vorige team. Sindsdien scoorde hij nooit meer. Ook als die goeie kansen had. Maar later, werd hij overgehaald door Inazuma Japan. En werd hij weer de oude goeie spits. Maar hij speelde niet meer voor zichzelf. Hij paaste veel meer.

Hij bewondert Axel Blaze zeer, en wil hem overtreffen sinds de keer dat Axel zei dat Austin zichzelf niet in moest houden als hij voetbal aan het spelen was. Soms zegt hij: 'Pas op, anders steel ik de plaats van topspits van je.' Na dat is zijn respect voor Axel en de anderen overvloedig gegroeid, en dat niet alleen als zijn ouderen, maar ook als zijn vrienden. In de anime stopte hij met verlegen zijn nadat hij zijn super techniek, Tiger Drive, voor de eerste keer gebruikt had, en hij is erg brutaal durende de rest van de serie.

Weetjes

Het Japanse 'Tora' betekent tijger, wat een woordspeling kan zijn naar zijn super technieken, Tiger Drive en Tiger Storm.
Hij is ook een goede kok, aangezien hij zijn moeder helpt in het restaurant, en blijkt goed te zijn in het bekritiseren van eten.
Hij is de jongste speler van Inazuma Japan, hij is waarschijnlijk 12 jaar oud.
Het is vermeld door Seymour Hillman dat Austin een talent heeft voor voetbal, zelfs zonder te trainen. Dit zei hij nadat Austin een aantal trucjes had laten zien waarin het goede balans en de goede controle die hij had naar voren kwamen.

https://inazuma-eleven.fandom.com/nl/wiki/Austin_Hobbes#Jong

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen