Fubuki Shirou is een van de hoofdpersonen in de inazuma eleven anime, game en manga. Hij is een verdediger en aanvaller voor Raimon. Zijn positie word verschillend omdat hij in beide posities even sterk is. Hij begon als spits en verdediger bij Alpine. Later ging hij naar Raimon. In GO was hij de ex coach van Alpine, nadat het is overgenomen door Fifth sector.

Uiterlijk
Hij heeft ijs-kleurig achtig haar. Als hij zich zelf is dan zit zijn haar omlaag. En als hij in zijn boze persoon zit. Heeft hij zijn haar omhoog staan en worden zijn ogen oranje. Zijn boze persoon is eigenlijk Aiden Froste. In Go heeft hij zijn haar alle kanten op, en draagt hij een grote blauwe jas met een groene broek.

Verleden
Shawn Frost heeft een overleden tweelingbroer. Zijn ouders en zijn broer zijn overleden door een lawine (Na de voetbalwedstrijd van Shawn en zijn broer Aiden) waardoor hij nu bang is voor lawines. Na de dood van zijn broer leeft zijn broers persoonlijkheid voort In de sjaal van Shawn. in de Aflevering tegen Genesis(Alius Academy) leeft de broer van Shawn niet meer in de sjaal maar in Shawns lichaam. die twee persoonlijkheden worden een omdat Shawn zijn sjaal heeft weggedaan.
Plot
In Aflevering 031 ontmoetten Mark Evans en Shawn elkaar voor het eerst. Hij moest de vervanger worden van Axel Blaze die was weggestuurd. Ze weten nog niet dat die jongen, de spits is waar zij naartoe gaan. Hij had het heel koud. Mark besloot hem mee te nemen in de bus. Later in de bus, komt er een beer de bus aanvallen. Opeens is Shawn weg. Hij was blijkbaar met de beer aan het worstelen. De beer was verslagen en Shawn stapte weer in de bus. Later, toen hij is afgezet, kwam Raimon aan bij Hokkaido waar ze de legendarische spits zouden gaan ontmoeten. Iedereen schrikt, omdat dit de jongen blijkt te zijn die ze net hebben ontmoet. Later doen ze een oefenwedstrijd tegen Shawn zijn team Iedereen is verbaast. Vooral Kevin Dragonfly, omdat hij in de verdediging begint. Kevin heeft niet zoveel vertrouwen in hem. vooral omdat hij denkt dat Shawn niet zo goed is als Axel Blaze. Later terwijl ze aan het spelen zijn, maakte Land van ijs zijn debuut. Mark is erg onder de indruk. Weer wat later ging hij in de persoon van Aiden Frost, die dood is gegaan door een lawine, en nu in Shawns lichaam zit. Hij deed zijn Eeuwige Sneeuwstorm. Het is een sterke techniek, omdat hij Hand van God zo heeft bevroren. Opeens kwam Raimon erachter dat Shawn erg bang is voor lawines.


Shawn na de wedstrijd tegen Orpheus

Later gaan ze het opnieuw opnemen tegen Alius Academy, met Shawn erbij. Zijn technieken werken goed, Land van ijs werkt tegen Janus. Shawn vind dat het Raimon elftal te sloom is. Daarom pakt hij steeds zelf de bal. Later in de wedstrijd gebruikt Shawn Oneindige Sneeuwstorm. En hij maakt 1 goal. De andere goal word gemaakt door Kevins nieuwe techniek Vleugeldraak Poeier.


Shawn werd later uitgekozen voor een wedstrijd voor Inazuma Japan. Hij zat in team Inazuma Japan A bij Marks team. Hij gebruikte zijn techniek Legendary Wolf. Hij maakte de winnende goal voor het A team. Hij werd daarom ook uitgekozen.

Plot GO
In GO komt hij bij het team van Mark langs. Hij vertelt dat hij coach werd van Alpine. Maar dat het team is overgenomen door Fifth sector. Hij vraagt het Raimon team om van dit team te winnen. Raimon bedenkt een nieuwe hissatsu tactic om absolute barrier te breken. Hij werkte nog niet zo goed. Omdat ze niet de juiste spelers hadden. Later deden Victor Blade en Lucian Dark het.

In GO heeft Shawn Yukimura Hyouga getraind. Maar later in de wedstrijd. gebruikte hij de training van Shawn tegen Raimon. Nadat de 2 gehoord hebben dat Seymour Hillman de nieuwe leider is van het verzet, werden ze weer gebundeld.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen