Uiterlijk
Hij is lang en heeft een donkere huid. Zijn haar is roze en staat op verschillende plaatsen overeind. Ook draagt hij een wit met blauwe (zwem)bril, die hij niet vaak draagt, behalve als hij aan het surfen is. Hij draagt het uniform van Mary Times, maar daarna dat van Raimon, en daarna weer die van Inazuma Japan.

Zijn gewone kleding in het vijfde eindlied bestaat uit een licht oranje shirt, met een donkerder oranje gekleurde driekwart broek. Ook draagt hij een zwarte armband die gevlochten is en sandalen.

In de GO game is zijn haar vergelijkbaar met dat van zijn jongere versie. Hij is een stuk langer nu en hij is laten zien terwijl hij een bril droeg en een blauw shirt.

Persoonlijkheid

Hij is erg energiek, optimistisch en vriendelijk tegenover zijn teamgenoten. Hij houdt ervan om te praten met een relatie naar de oceaan, ook al heeft het onderwerp helemaal niets met de oceaan te maken. En hij houdt van de zee samen met alles wat ermee te maken heeft.

Hij is ook een koel personage in het team. Aangezien hij het oudste is, is hij ook een beetje de 'grote broer' van het team. Hij is erg relaxed en vindt het niet erg als junioren hem raar behandelen, ook al is hij de oudste.

Hij ziet dingen ook altijd van de lichte kant, stagerend dat voetbal niet zo moeilijk ziet als surfen. Als hij iets citeert, zegt hij altijd iets in het kader van 'de snelheid van de zee' of iets anders wat met de oceaan te maken heeft. Zo laat hij zijn respect voor de oceaan blijken en zijn passie voor surfen.

Weetjes

Zijn dubnaam Hurley Kane is de manier van uitspreken van het woord 'hurricane', dat orkaan betekent in het Engels.

Zijn naam Tsunami is hetzelfde als die van de natuurramp: de Tsunami.
In het tweede spel bleek dat de kinderen op het strand Tsunami Tsunami-nii-nii noemden.

Tsunami is het enige personage wiens leeftijd (15) vastgesteld staat.

Hij heeft een personage-lied genaamd The Bad Boys Brother's Blues samen met Caleb Stonewall, Kevin Dragonfly en Archer Hawkins.

Hij is een 'humeur-opbeurer' in Inazuma Japan.

https://inazuma-eleven.fandom.com/nl/wiki/Hurley_Kane

Reageer (1)

 • LinSwift

  Hurley!(yeah)
  Love you!(H)
  Hurley is geweldig en knap!
  En leuk en lief en geweldig! (of heb ik al geweldig gezegt?)

  ook al heeft het onderwerp helemaal niets met de oceaan te maken

  Daar heb je helemaal gelijk inxD

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen