Hey allemaal, hoe gaat het met jullie? Vandaag heb ik mijn 100ste creatie gemaakt! Nu zit ik al bijna een jaar op Quizlet. Ik weet nog heel goed hoe ik op deze site terechtkwam.

Ik zocht naar verhalen. Ik zocht verhalen om te lezen tijdens het afstandsonderwijs van de 1ste lockdown tijdens het begin van corona, toen ik opeens het profiel van SamanthaBlaze zag. Ik las haar verhalen en raakte geïnspireerd. Daarvoor had ik nog nooit een verhaal geschreven, maar vertaalde ik veel boeken en hield ik me bezig met strips te tekenen en verhaallijnen ervan te schrijven.
Maar toen maakte ik mijn eerste quiz op Quizlet, en dat veranderde alles voor mij. Ik kreeg de smaak te pakken en begon nog meer creaties te maken op Quizlet, en toen begon ik aan mijn 1ste verhaal, de Last Resort. Eerst waren mijn hoofdstukken alleen maar 100 woorden, maar dan begon ik meer te schrijven, en nu schrijf ik gemiddeld hoofdstukken van 1000 woorden en meer.
Ook heb ik fantastische mensen op Q ontmoet zoals Duendes, LinSwift, JudeSharp, Moonfoster, Megaeraaa, axelblaze10, Niallerslove, Normandy, Calice en nog veel meer mensen. Ik vond het leuk om mijn creaties te delen met mensen die allemaal verenigd zijn door schrijven, quizzen maken en gewoon Quizlet.
Ik ben nog steeds heel dankbaar dat ik jullie allemaal heb leren kennen. Zonder jullie zou mijn leven nooit zo veranderen en leuk worden. Quizlet is top!

Een heel saai gedicht geschreven door mij natuurlijk:

Quizlet is de website die iedereen verenigd,
Je bent hier vrij om te doen waarin je getalenteerd bent.

Alle dagen is er wel iemand online,
Waarmee je als je wil mee kan spreken.

En dan heb je mensen,
Die elkaar helpen zonder smeken.

Samen maken we uit van een hele grote familie,
Die alles met elkaar kan delen.

Iedereen heeft iemand die op hem lijkt,
Die dezelfde interesses deelt.

En als het zo blijft,
Overleeft Quizlet het, wie weet.

Quizlet is de beste site ter wereld,
Geef me een argument tegen deze feit als je zou weten.


-Zaina Swift


Hoe kwamen jullie op Quizlet? Vertel het in de comments!

Reacties (5)

 • Niallerslove

  Wat goed! Gefeliciteerd met dit mijlpaal! Zeker het vieren waard(flower)

  6 maanden geleden
 • Megaeraaa

  Proficiat! Dat is snel. Het is toch ook gek dat je hier al een heel jaar zit.
  Ik had 5 jaar geleden al een account, maar dat waren vooral onzinquizzen. Ik vergat altijd mijn wachtwoord dus toen ik dat van mijn email ook kwijt was, vergat ik Q min of meer, tot mijn zus er iets over zei, intussen iets van twee jaar geleden, en ik een nieuw account maakte. Dat was zowat de beste beslissing van mijn leven.

  6 maanden geleden
 • Lorem

  Gefeliciteerd!!
  ik weet mijn jongere tijden op Q, het was echt heel geweldig en gezellig, maar nu de meeste vrienden komen niet meer alleen, en ja, check ik alleen nog maar of ik af een toe een berichtje heb of niet - meestal niet - Ik vind het deels wel jammer dat de activiteit er wat uit is, dat maakt het wel wat minder interessant. : (

  6 maanden geleden
 • calice

  Gefeliciteerd met je 100e creatie!❤

  6 maanden geleden
 • Salamanca

  (flower)Wat leuk! <3 En wat lief dat ik een shout-out van je krijg.(H)Gefeliciteerd met je 100e creatie! Kudo!

  Voor mij is het al 15 jaar geleden dat ik op deze site terecht kwam (ik word oud). Dat was op de basisschool, toen ik een site zocht waarmee ik quizzen kon maken. Vervolgens ben ik op de middelbare school teruggekomen en niet meer weggegaan. (:

  6 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen