Daar zijn we weer met inmiddels bloedresultaten en een online consult verder. Het gesprek was niet zo heel fijn. Naast dat de dokter niks van zich liet horen en pas anderhalf uur later aangaf niet in de middag meer te kunnen was ik al behoorlijk chagrijnig. Uiteindelijk om half zeven ipv de aangegeven kwart voor zes had ik de dokter in beeld. Gezien mijn Lyme waarden niet giga veel gestegen zijn en het richting de betere kant gaat, gaan we ons nu focussen op de tekorten. De ijzer, Vitamine D en Vitamine B12. Dit houdt in dat ik vanaf aankomende week elke week weer op en neer mag gaan rijden voor zowel een ijzer infuus als een B12 spuit. Dit viel even rauw op het dakje, zeker hoe de laatste infusen verlopen zijn was dat niet fijn.

Inmiddels probeer ik mij te focussen op het feit dat het hopelijk alleen een uurtje is en dat ik verder kan met mijn leesboeken. Na deze infusen, een keer of tien, krijg ik Ozon therapie en hier zie ik echt tegen op. Via een infuus slang halen ze bloed eruit, in een speciaal bakje warmen ze dit op en voegen ze zuurstof toe om het dan terug te laten lopen. Dit heb ik al meerdere malen zien gebeuren en de geur die erbij hoort is niet heel fijn en maakt mij misselijk. En dat terwijl ik enorm veel kan hebben. Dus dat knopje positief draaien moet ik nog even zoeken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen