sjannekeee zei op 11 april 2009 - 18:45:
heeeeeeeeey sweetie!

ik heb je quizen net gemaakt!

ze zijn zoals altijd weer super!!!!

kuzzies mij

____________________________________________
When I Think Of You, I See Your Beautiful Smile. You Make THe Sun Shine Brighter Than Anyone Else. And When It Rains And You Step Outside, It Clears Up. Unbelievable How You Can Make One Like Me, Smile. Maybe It's Because You and Me Are One. We Are One Soul And One Faith.

Dearest Shuya, I Love You With All My Heart <3
van Loveless

__________________________________________
sjannekeee zei op 12 april 2009 - 14:25:
heeeey lieferd!!

ik heb net je quizen gemaakt!

echt zo lief dat je elke keer zegt dat er een nieuwe quiz is van de serie die ik volg!!

Je quizen zijn echt super!!

SNEL VERDER!!!

(ben helemaal niet verslaafd hoor)

kuzzies mij

_______________________________________________
gedichtje van barbara
Meiden

ik kwam hier op ql

begon te lezen in een verhaal


Ik kon niet meer stoppen

gaf reacties keer op keer

door de verhalen

leerde ik jullie kennen


er gingen en kwamen pb's

steeds meer en meer

jullie werden vrienden voor

we houden van muziek en verhalen

ja daarin spreken we dezelfde taal.


Hou van jullie

_______________________________________________
Rip Weer Ingebroken Bij Zip Omdat ZipZip Dat Ook Bij Mij Heeft Gedaan... <3

Sweety, Life Without You Wouldn't Even Be A Life. You Are My Best Friend And Always Have Been. You Make The Sun Shine Bright. You Make Me Smile. Even When I Am In America Or In Germany. Or Even Standing Next To You... You Always Make Me Feel Happy.

People, This Girl Is Something Special <3
Love You With All My Heart, Kisses Rip/Morbid <3

_______________________________________________
Aaawh 8D Lief <'3Ik hou ook van Jou, Sämänthä. ='D
SamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamanthaSamantha
x Samanthaa

Reacties (5)

 • Hopefulness

  IK HOOR ER GEWOON BIJ:Y)
  Mwhahah XD
  Want Captain Sanctuary and Captain Morbid gaan de wereld overheersen:Y)
  (K)

  1 decennium geleden
 • Sjannekeee

  wat een cool gedicht!!!!!!!!
  echt zo mooi!!!!!!!
  kuzzies mij(H)

  1 decennium geleden
 • barbara

  Je bent een schat!!!!(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

  1 decennium geleden
 • Sjannekeee

  :)
  echt lief!!
  kuzzies mij(H)

  1 decennium geleden
 • VampiresS

  als je der ook bij wilt, moet je maar eerst een leif berichtje schrijven ^^

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen