Gijs slaan omdat hij Lord of the Rings geen goede films vindt, De Silmarillion, De Hobbit en Lord of the Rings uitlezen, een baard laten staan, liefst een zoals Aragorn heeft, maar een baard zoals Théodon of Boromir is natuurlijk ook goed, me ook maar is gedragen tegenover jou, vaker een kopje thee drinken met Elrond en Gandalf, heel veel films kijken, minder drugs gebruiken, minder vaak tegen Dominic opscheppen dat ik een grotere lul heb, Billy niet meer zo erg pesten omdat hij bijna niks heeft, genoeg geld sparen zodat ik allemaal LOTR spullen etc kan kopen, Gimli herbal essences shampoo geven voor zijn verjaardag, Gandalf zijn toverstok uitproberen -ghehe-, hoogbejaard worden ik heb toch geen keus tenzij ik voor mijn verjaardag sterf, Legolas zijn mond dichtsolderen, meer bijna-dood-ervaringen krijgen, vaker mijn eigen vuurwerk maken wat overigens levensgevaarlijk is, Elijah Wood pijn doen als het echt waar is dat hij heavy metal haat, minder vozen met Frodo Frolo, van mijn geld een wafelijzah kopen.

Reageer (4)

 • Clive

  FAN MEIN GELD KOOP IK EIN WAFELIJZAHH
  KOEPALAKA KOEPALAKA KOEPAKIE

  1 decennium geleden
 • Aragorn

  jazeker, ik ben thee gaan leuten met Elrond en Gandalf, Ik heb tot nu toe nog niet tegen Dominic opgeschept over dat ik een grotere lul heb, Ik heb Gijs geslagen, ik heb volgens mij alwer een paar bijna-dood-ervaringen gehad, en dat is het wel zo'n beetje
  ik wil sowieso nog een wafelijzer kopen ;D

  1 decennium geleden
 • Clive

  En... heb je een van deze voornemens ook waar gemaakt? ;D

  1 decennium geleden
 • Clive

  Watte?

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen