Achja, dan maar mijn belevingen op Q plaatsen als twitter het niet doet. :'( Ik vind dat echt niet leuk xD En nee ik ben niet verslaafd, vind ik dan. ;$ Hihih. Nouja mijn dag is rot, nu al en het is nogmaar 10:28. Vervloek technologie. Ik vind het echt niks aan. Een beetje achter de computer zitten zo'n stomme box doen. We zijn nu bezig met een opening voor een fitnesszaal x_x great. maar ik ga mijn blog wel eventjes wat gezelliger maken. (: Ookal leest niemand dit ;p Zou ik ook niet doen hoor.. Tenzij ik me verveel. Ik maak trouwens ook bijna nooit blogs, meestal post ik mijn gedichten ofzo erin. Of lieve inbraakdingetjes. (: Ik luister nu BrokeNCYDE. eigenlijk vind ik dat niet eens zo heel geweldig. 'BREE BREE' en 'i'm sorry i am' wel. love that songs. Oke als je dit nogsteeds leest vind ik je echt een bikkel. Maar dat ben ik ook dus zijn we met 2. (: yeah *partyparty* Of ik me verveel? ja. :'] heel erg. damn it. Het liedje 'Linkin park - numb' maakt me best wel sad. So true ;o In my case than. oke eventjes iets doen. :'D BRB. Omg, ik heb echt het gevoel alsof ik tegen iemand aan het praten ben. Zo sneu. damn :"D maarja, als je dit nog leest, ben je nogsteeds een bikkel man. Ik heb trouwens een goede mop, dan moet je lachen, en dan word je weer vrolijk, Oke komt ie; het is groen en het zit in de auto. rara wat is het? EEN GRASPEDAAL :'D HAHAHAHAHA, ahahahaha sorry ik vind hem grappig. :$ ik ben sneu ik weet het. ;p Ik ga zo maar is stoppen, want de bel gaat over 5 minuten. Dan pauze, en daarna weer een uur technologie. Misschien ga ik dan wel verder met deze blog als je wilt? Ja? mooi. ;D dan ga ik wel verder. Echt als je dit helemaal gelezen hebt, heb je net zoals mij niks te doen :'D yeah, we zijn lotgenoten. Ik heb trouwens honger. Ik weet niet of je het wou weten, maar je weet het nu toch. Ik ga over 1 minuut op 'Plaatsen' drukken, dus dan weet je waar je aan toe bent, want ja, dat is best belangrijk. (het is nu 10:41 btw) YEAH. minuut om!

IKSTOP.
KUSSSSS.
xox'
*als je dit onzin bericht uitgelezen hebt, ben je mijn held (':*

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen