Tss... Stomme mensen die er toch zijn op de wereld! Het begon allemaal eergisteravond. Ik was op de skatebaan en iemand vroeg of zij een sigaret mocht. Dus ik zeg: 'Nee' en toen zou ik dus een grote bek geven. Later wil ik dus weg gaan omdat ze ontzettend irritant waren. En toen kwam een van hun dus naar mij toe, en toen zou ik vluchten. En toen gaf ze me dus een duw, ik stond weer op en fietste weg. de volgende dag ging ik weer naar skatebaan. En toen was het 's avonds tot een uur of half 9 ontzettend gezellig. En toen kwamen die wijven dus weer. Toen deden ze helemaal boos tegen mij. En toen we weg gingen werden we begeleid door 2 jongens. Want de hele skatebaan beschermde ons. En vandaag ging ik mijn folders doen. Toen gingen we even ergens zitten om te chillen. En toen kwam Menno Baars, of we op de foto wouden. En toen had ik dus een hele fotoshoot ^^ (Foto's komen nog on-line) En toen we weer weg waren daar ging het helemaal verkeerd. Die meiden hadden ons gezien. En toen begonnen ze mij dus te duwen enz.. Ik gaf een duw terug en toen begonnen we half te vechten. En verder is het nog een heel lang verhaal, maar dat komt later nog want ik moet nu Joery gaan redden, Marloes, Lisette en Wilma vallen hem aan :p

Doegelzz

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen