Foto bij Fourteen

Jennifer Jordan BlackMoon

Ik knipper een paar keer met mijn ogen voor ik zeker weet dat het geen droom is, dat hij hier zit. Ik moet mijn best doen om niet te huilen. Na een schietgebedje laat ik gewoonlijk merken dat ik wakker ben. 'O, nog meér?' zegt Justin. Ik deins naar achter. Hij lacht alleen maar. Zelf schrik ik van mijn vreemde laffe reactie. Niet laat of zo, gewoon laf en waarschijnlijk komt het bang over. 'Eh,' stamel ik. Ik zie haar niet maar ik voel Grace' ogen smekend door de muur dringen. Blijkbaar denk ik te lang want de meeste gay-genoemde jongen slaakt oogrollend een zucht. 'Ook goedemorgen Jennifer.' zegt hij en zet zijn oude bekende grijns weer op. 'Hallo Bieber.' Breng ik met al mijn verzamelde moed en een trillende stem uiteindelijk uit. Een opgeluchte zucht weerklinkt van de cel naast me. Stel dat ik mijn stem niet onder dwang kon houden of ik zoiets vreselijk stoms zou zeggen. Heb ik wel vaker. Bijvoorbeeld toen ik samen een les had met een leuke jongen en gewoon met hem zat te kletsen aangezien hij achter me zat. Maar de volgende dag liep hij langs en zei heel duidelijk: "Hallo Jenny" en ik: "Hoaaaaaaij"". Down en stoned. Daarna heeft hij niks meer tegen me gezegd.
'Nou?' vraagt Justin ongeduldig.
'Wat?' Vraag ik net wakker uit mijn gedachten. Hij knijpt zijn ogen samen. 'Of je een vriendje hebt?' vraagt hij nogmaals.
'Gaat jou dat wat aan?' Ik probeer het stoer over te laten komen, maar tervergeefs. Zijn mondhoeken zakken naar beneden maar zoals voorspelt komt zijn fake-grijns ook weer tevoorschijn. 'Je kan het ook gewoon zeggen hoor!' Hij mompelt er nog wat achteraan waar ik niks anders uit kan halen dan: 'Nee dus...'
Hij richt zijn aandacht aan Grace. 'Goooooóóóeeéééiemórgen!' roept hij alsof hij van de postcode loterij komt. 'Hopelijk ben jij iemand die wel uit haar worden komt.' Grijnst hij flauw en éé'n oog staart mijn kant op. Er gaat een rilling door me heen. 'Sorry hoor,' mompel ik. 'Kan ik er wat aan doen dat ik geen fake-gaylord ben?!' 'Oh my...' Fluistert Grace gevolgd door een doffe knal.
'Grace!' Hij slaat zijn handen voor zijn mond die wijd open staat, hoezo gay?
Vragend kijk ik Justin aan. 'Wat?' Ik grijns en haal mijn schouders op. Ik weet niet wát er is gebeurd, maar wat ik wel weet is dat het om Grace gaat.


Sorry kan niks spannends verzinnen, maar je mag natuurlijk wel een lief reactietjuh neerzetten(flower)

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen