Foto bij Fifty-six

Watcha think? Please let me know, belowwww : ) ily all x

Chapter fifty-six.
'V
erdomme!' Riep ik gefrustreerd uit, toen ik mijn mobiel voelde trillen in mijn broekzak. Ik had net een enorme erectie en wilde Niall de kleren van zijn lijf scheuren, maar blijkbaar was dat me niet gegunt. Want toen ik eenmaal mijn mobiel had gepakt, me had losgescheurd (met moeite) van Niall, en op het schermpje keek; was het Liam. Typisch, ik had daar liggen te creperen van de pijn, maar ho maar. Toen stonden Josh en Liam waarschijnlijk dronken te doen, klef maar toch nét niet zoenend. En Sean was natuurlijk een meisjesverslinder, hoewel ik hem nog niet lang kende en ik hem op het eerste gezicht meer iemand vond die Niall van mij afpikte, dat had ik al wel meegemaakt het begin van deze avond. Niall daarnaast had het ook al gezegd. Oké, ik overdreef nogal met dit alles, maar het was gewoon frustrerend als je met je vriendje aan het 'rommelen' was. Ik nam op en hoorde Liam wat roepen. 'Wat?!' Riep ik terug, blijkbaar stond Liam nog half in de dansruimte daar, want duidelijk te verstaan was hij niet. 'Waarom heeft Niall zo vaak gebeld?!' Ik keek verbaasd. 'En dan bel je mij? Terwijl Niall je heeft gebeld?' Er was even een stilte, of tenminste, Liam was stil. Echt een stilte kon je het niet noemen, met die denderende muziek op de achtergrond, bijna op de voorgrond. 'Ja? Ja...' Hoorde ik enkel. 'Maar wat was er nou?!' Vervolgde Liam zijn zin. 'Om het wel te zeggen, een gast schold ons uit voor vieze flikkers en wilde Niall aanvallen. Ik sprong voor mijn vriendje en werd zelf de grond in gebeukt.' Ik schreeuwde zowat toen ik het zei, zodat Liam het verstond, maar het klonk wel idioot. 'Oh wow! Gaat het met je? Heb je wat? Wil je naar huis?' Weer die vragen. 'Ja, niks ernstigs, en nee. Ga maar verder met feesten.' Beantwoorde ik zijn vragen en probeerde het gesprek af te ronden. 'Maar voel je je wel goed dan?' Ik zuchtte. 'Ja Liam, ik voel me toppie.' Zei ik, en glimlachte dankbaar naar Niall. 'Waar ben je nu dan?' Ik keek om me heen. 'Ergens achter de club...' Besloot ik te zeggen. 'Ik vermaak me wel, spreek je straks wel oké?' Maar Liam gaf niet zo makkelijk toe. 'Ik kom wel met Josh en Sean naar jullie toe, zorg dat jullie duidelijk in het zich gaan staan, dan vinden we jullie vast wel!' Schreeuwde hij. 'Nee, Liam, dat hoeft-' Maar hij had al opgehangen. 'Ze komen dus hiernaartoe.' Ook Niall kon het niet laten te schelden en knoopte zijn broek dicht die ik net had open gefrunnikt. 'Niet een vluggertje?' Grapte ik en Niall lachte. 'Dat lukt je nooit.' Zei hij. 'Onee?' Ik haalde mijn schouders op. 'Ze vinden ons toch niet als we het even snel hier doen, dus tijd is niet zo'n probleem.' Maar Niall schudde zijn hoofd. 'Nee, dan laten we ze in de kou wachten. Daarnaast komen ze omdat ze zich zorgen maken om jou.' Ik knikte instemmend maar zuchtte toch chagrijnig, jammer genoeg had 'ie gelijk.

'Hiero!' Riep Niall, terwijl hij enthousiast zwaaide. Josh, Liam en Sean kwamen aangelopen. Bij Sean kon je het beter aangewankeld noemen. Gelijk liep Liam op me af. 'Vertel me wat die vieze klootzak je heeft gedaan, in details, alsjeblieft.' Zei Liam met een boze trek op zijn gezicht en ik begon te vertellen. Ook aan Sean en Josh. Niall viel me soms bij om het nog wat duidelijker te maken en toen we klaar waren met vertellen begonnen ze allemaal boos dingen uit te roepen. Ze scheldden de gast uit, meer in hun zelf en begonnen vragen aan zichzelf te stellen. 'Waarom doet iemand zo iets?' En: 'Wat denkt die gast wel niet?' Ik vond het wel grappig om ze zo te zien. 'Maar goed, het gaat best goed met me, op wat hoofdpijn na.' Zei ik en ze knikten allemaal opgelucht. 'Gelukkig is zuster Niall om me hier te helpen.' Niall glimlachte liefjes tot hij realiseerde dat zuster vrouwelijke vorm was. 'Zuster? Dokter zal je bedoelen!' Riep hij en klapte me tegen mijn wang, zachtjes en grappig bedoeld, maar ik greep gelijk naar mijn hoofd. Die vond dat blijkbaar niet zo fijn, want mijn hoofd begon gelijk te bonken. 'Oh, sorry schatje.' Zei Niall en drukte een kus op mijn slaap. 'Gaat het?' Ik knikte en plakte een glimlach op mijn gezicht, maar het deed wel degelijk pijn. Misschien kwam het ook omdat de drank erbij zat, dat het al met al niet zo goed matchte. 'Zullen we anders naar huis gaan? Het is toch al best laat.' Stelde Josh voor, en na wat gezeur van Sean liepen we richting de auto. Een nachtje bij Niall, dat was nooit verkeerd. Alleen mijn hoofd, hij deed zo'n pijn... Maar Niall die er kusjes op drukte en lieve dingen in mijn oor fluisterde maakte het zoveel beter. Omdat Josh een driezits bank voorin had, zaten ik en Niall met zijn tweeën achterin. Omdat de jongens voorin toch maar wat domme liedjes zaten te zingen, liet Niall zijn hand in mijn broek glijden en probeerde ik een kreun te onderdrukken. Het lukte. Hij liet hem er weer uitglijden en kwam tegen me aan liggen. Hij sloot zijn ogen even en fluisterde: 'Als ik wist dat zo'n perfect iemand hier woonde, was ik al eerder verhuisd vanuit Ierland. Geloof me. Je bent het beste wat me ooit is overkomen, en dat lieg ik niet. Je bent mijn redder, je maakt me zo blij. Alsjeblieft Harry, verlaat me niet meer.' Ik wist niet of het door de drank kwam dat hij ineens zoveel zei, want normaal bleef het meestal bij minder zinnetjes, maar het beviel me wel. Ik drukte mijn lippen op die van mij, en negeerde de kotsgeluiden die Sean maakte, toen ik en Niall bijna op elkaar lagen terwijl we elkaars héle monden verkenden.

Reacties (2)

  • afghani

    awww damnn, zo lieeef. Ga verderr jij. Ik vind zo goed dat je je beide stories zo goed onderhoud. Als je bi eentje een nieuwe hoofdstuk zet, doe je dat bij de andere ook.

    6 jaar geleden
  • DoraWalrus

    Awwww freeby!

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen