Foto bij OO1. Niall Horan

Nog geen abo, maar ik wil gewoon te graag beginnen =s
Dit is geen lang hoofdstukje, de anderen zullen boven de 1000 woorden zijn, maar dit hoofdstukje is belangrijk om alles te kunnen snappen.

Met grote ogen staar ik naar het krantenartikel voor me. Het is Nederlands en ik begrijp niet alles, maar sommige woorden heb ik eruit kunnen halen. Ik ben geschokt. Niet normaal dat mensen zulke dingen doen. Ik laat mijn ogen nog een keer over het krantenartikel glijden.


Meisje mishandeld door beste vriend - ligt in coma.

De Nederlandse achttienjarige Elynn Misac werd vrijdagavond bewusteloos gevonden in het huis van Jason de Meeuw, haar beste vriend. Ze heeft messteken in haar zij, bovenbenen en heupen. De politie heeft de negentienjarige Jason de Meeuw meegenomen voor een ondervraging en psychisch onderzoek, Elynn Misac ligt nog steeds in het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam. Ze is inmiddels weer bij bewustzijn maar kan nog niet bewegen. Het nieuws gaat de hele wereld over en er zijn meerdere geschokte reacties van celebritys. Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt in Nederland, het doet velen denken aan de situatie en moord op Marianne Vaanstra. De ouders van Elynn hebben besloten met het hele gezin te verhuizen naar Engeland, om daar een nieuwe start te maken.


Vlug pak ik mijn laptop onder de bank vandaan en log ik in, om het hele artikel daarna in te voeren bij Google translation. Mijn ogen verwijdden zich als ik de vertaling zie. Die gast is ziek. Dat doe je je beste vriendin toch niet aan? Hij is haar gewoon met een mes te lijf gegaan!
'Hey, Nialler, what are you doing?' Vrolijk springt Louis over de rugleuning van de bank heen. Glimlachend kijk ik hem aan. 'I'm reading about a psycho who nearly killed his best friendette.' Met grote ogen kijkt Louis me aan. Het ongeloof is duidelijk af te lezen van zijn gezicht en zijn mond zakt open. Lachend pak ik zijn kin vast en duw ik hem omhoog. Louis lijkt te ontwaken en nieuwsgierig kijkt hij op het scherm van mijn laptop. Snel klik ik het stuk weg en ik doe mijn laptop dicht.
'Ahw, please? Can I read it?' Pruilend kijkt Louis me aan, waarop ik mijn puppyogen opzet. 'No Boobear, you can't.' Het pruillipje verdwijnt en lachend kijk ik hoe Louis op zijn hurken voor me gaat zitten. 'Please?'
'Dzjeez, what's happening here? Are you two gonna marry?' Grijnzend kijk ik op naar Liam die achter me is komen staan. 'Yeah, ofcaurse we are. Lou and I are going to buy a house and get some very cute children, aren't we, Lou?' Vrolijk springt Louis op en gaat hij naast me zitten. Dan slaat hij ter bevestiging zijn arm om me heen en drukt een kus op mijn wang.
'So, who is the wife?' Grijnzend kijkt Liam naar Louis. 'Louis ofcourse, didn't you understand that allready? I mean, I called him Lou, so I thaught that was clear.' Verontwaardigd kijkt Louis me aan nadat die woorden uit mijn mond zijn ontsnapt. Liam krijgt alleen maar een nog grotere grijns op zijn gezicht.
'But Li, why are you here? Because I guess that isn't because you wanted to see me and Niall marry,' mompelt Louis terwijl hij naar de keuken loopt. 'Lou, get me some food too,' roep ik hem nog achterna. Daarna wend ik me tot Liam. 'You see? We're like married allready.' Zijn hoofd schuddend kijkt Liam me aan.
'I'm here because I wanted to ask if you would like to go to the beach.' Fronsend kijk ik hem aan. 'If I can get an icecream I'll come,' zeg ik met een serieus gezicht tegen hem. Hij lacht even kort naar me en knikt daarna toestemmend. 'But you'll have to pay,' roept hij nog achter me aan wanneer ik een sprintje trek naar de keuken.
'Lou, are you done wi-. Ow.' Daar staat Louis met meel in zijn haar en achter hem staat Harry met het kapotte pak. 'Harry, now won't get my cake done today!' Boos kijk ik Harry aan. Die kijkt alleen met een flauwe glimlach naar Louis. 'Ni, I don't think you would really bake that cake,' mompelt Harry waarna hij me recht in de ogen kijkt. Dan schiet hij in de lach en wijst snakkend naar adem naar mijn gezicht. Ook Louis kijkt naar mijn gezicht en schiet in de lach. 'What's wrong with my face!?' Wanhopig kijk ik ze aan, waarop ze alleen maar nog harder gaan lachen.
Ik schud maar gewoon mijn hoofd en loop naar de hal. Daar trek ik mijn sneakers en jas aan en ik loop naar buiten. De rest van de middag krijg ik de foto van het mishandelde meisje niet meer uit mijn hoofd.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen