Jullie zijn echt snel met kudo;s, haha. 40 voor het nieuwe hoofdstuk? Tenzij ik nog op school zit, dan komt die pas als ik thuis ben. Sorry trouwens dat het zo kort is, maar ik heb het net geschreven en moet nu echt naar school toe! Xx

Vandaag hebben we een interview op de radio in Spanje. Het is al een week na Amsterdam, en de jongens hebben niks anders gedaan dan mij geplaagd. Er aardig van ze dus! Ik wapper even met m'n truitje als we buiten lopen. Het is zo vreselijk warm hier in Spanje! We zwaaien naar de fans die ver weg achter hekken staan, en dan lopen we naar binnen toe. Best jammer dat we niet gestopt zijn, maar we zijn al wat aan de late kant, dus we moeten opschieten.
"O, thank god! It's colder in here", zucht Louis opgelucht. Ik moet hem er echt gelijk in geven dat het best lekker hier binnen is. We worden door de gang geleid, en niet veel later staan we in de studio. Er zijn maar drie microfoons, dus we moeten delen.
"Who wants to share one with me?", vraagt Louis.
"I want", glimlach ik als ik als enige over ben. Liam en Zayn zijn al samen gaan zitten, Harry alleen, en zo blijf ik over. Ik plof in de stoel naast Louis neer en luister naar de DJ die ons aankondigt. We klappen allemaal enthousiast in onze handen en vervolgens begint hij met z'n verhaal en vragen.

"And how about the girls? Haven't you met a lovely fan already?" Alle jongens kijken naar mij.
"All of our fans are lovely", zeg ik snel.
"Niall and his Amsterdam girl", komt Louis er tussendoor. Ik por hem in zijn zij en kijk hem aan met een moest-dat-nou-weer-blik. Louis knikt met een triomfantelijke glimlach op zijn gezicht.
"Amsterdam girl? Your Amsterdam girl? Who? What did you do?" Allemaal vragen worden op mij afgevuurd, en ik volg het niet echt meer.
"Niall spoke to a girl at the concert in Amsterdam, and he can't stop talking about her anymore", neemt Louis het dan van mij over.
"Hé! You can't stop talking about her!", verdedig ik mezelf meteen. Er word gelachen door iedereen.
"Hm, are you sure?", lacht Louis. O, god. Waarom ben ik ook naast hem gaan zitten?
"And what is her name?", wordt me nu gevraagd.
"I don't know", antwoord ik eerlijk.
"You don't know? Oh. It's time for you to go find her. Not?", stelt de DJ voor. Zayn, Liam, Harry en Louis zien dat natuurlijk wel zitten. Wat gaat de rest van dit interview nog leuk worden. Het is nog een half uur, en ik denk dat de aandacht grotendeels op mij gevestigd zal zijn.

Reacties (14)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here