Een week later merk ik er al niet veel meer van op school. Ook op twitter bijna niet meer. Alsof dat filmpje waar Niall duidelijk zei dat hij niet verliefd was, genoeg was. Ik ben nog steeds teleurgesteld, wat ik ook nog wel een hele tijd zal blijven. Toch weet ik nog steeds niet zeker of ik het was. Misschien had ik het maar in mijn hoofd gehaald dat ik het zou kunnen zijn, of komt het door Famke, omdat ze zo bleef aandringen. Anyway, het maakt toch helemaal niks meer uit nu. Ik voel me kut, omdat het voor Niall niks betekende, en de rest van de wereld zal het snel vergeten. Heel fijn! Ik ben maar blij dat ik niet meteen tegen iedereen enthousiast heb verteld dat ik het kon zijn. Die zouden mij nu vast allemaal uitlachen. Alsof Niall mij terug kan vinden als hij het überhaupt zou willen. Duizenden meisjes zouden zich melden, omdat ze ook kans willen maken. Dat was dus sowieso niks geworden. Ik ga gewoon weer fangirlen, en doen alsof niks gebeurd is, en me ook zeker niet speciaal voelen. Ik krabbel wat in mijn schrift en kijk naar onze mentor die van alles uit aan het leggen is, wat ik niet volg.

"Zo, jullie mogen gaan", zegt m'n mentor. Ik schrik op en kijk Lieve aan.
"Wat?"
"We mogen eerder gaan, omdat hij mentorlessen toch onzin vind, en verder niks te vertellen heeft", legt Lieve uit. Vliegensvlug pak ik mijn tas in en gaan we naar buiten.
"Hij is best een leuke mentor. Hij heeft humor, houdt de klas in orde, maakt als enige leraar die ik ken geschiedenis interessant, en houdt je bij de les. En verder vindt hij al die overbodige dingen onzin", zeg ik.
"Jup. Moet jij nog naar je kluisje?", vraagt Lieve.
"Nee, jij?"
"Ik ook niet. Kom, we gaan naar de aula." In de aula is het zoals altijd best rustig. Er zitten zo'n 25 mensen gok ik, en we gaan aan een lege tafel zitten. Ondertussen whatsapp ik met Tom.
"What the fuck! Kijk wat hij zegt", zeg ik en ik laat Lieve de whatsapp lezen. Ze begint hard te lachen.
"Hij vindt je volgens mij echt leuk! Het valt me ook op dat hij vaak naar je kijkt in de pauze", lacht ze.
"Huh? Wat? Nee! Hij komt ook vaak naast me fietsen", zeg ik.
"Zal ik het vragen?"
"Je doet maar." Lieve typt wat op haar mobiel en laat het mij vervolgens lezen.
Lieve: Je vindt Yara leuk, hea?
Ik begin te lachen en knik dat ik het wel prima vindt.
"Is hij niks voor jou?", vraagt ze.
"No way! Echt niet! Absoluut niet mijn type", zeg ik meteen. Lekker aardig van je, Yara, maar dat zal wel. Ondertussen krijg ik ook nog een whatsapp van Tom.
Tom: Welke les heb je?
Yara: Ik zit in de aula
Ik gniffel even. Toen we net naar binnen liepen zag ik hem zitten, en heeft hij me dus niet opgemerkt. Tom sms't terug en komt vervolgens bij ons zitten. O, nee! Gelukkig zit Lieve aan mijn linkerkant, Danny aan mijn rechterkant, en komt Tom dus niet naast me. Ik geef Lieve nog een dodelijke blik, en hoop dat ze niks van plan is.

Aangezien jullie zo'n fanatieke kudo gevers zijn, bij 100 kudo's een nieuw hoofdstuk? Derde al van vandaag dan, haha

Reacties (12)

 • Snuf

  110 kudo's!!

  7 jaar geleden
 • DAYDREAMERx

  Jaaaa ! 101 kudo's ! schrijven jij ! hahah nee grapje.

  7 jaar geleden
 • FabriziaNaomi

  Super ik hoop wel dat ze elkaar weer vinden:)

  7 jaar geleden
 • Semantiek

  mwuhahaha nog 2 kudootjes en dan nog een hoofdstuk!!! ME LIKEEE!!(Y)

  7 jaar geleden
 • 1Dchaykiexx

  verder ♥

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here