Ik ga samen met vier andere meisjes op wattpad een verhaal schrijven. Het heet Busted, en jullie kunnen het op wattpad volgen. Waarschijnlijk komt het verhaal ook gewoon nog op Quizlet, maar dan doen Jana en ik dat met z'n tweeën zeg maar, omdat die drie andere meisjes geen Quizlet hebben. Jullie horen er nog wel over xx

"MAM IK WIL NIET NAAR SCHOOL!", protesteer ik hevig.
"JE GAAT! EN IK ZET JE PERSOONLIJK AF! EN ALS IK HOOR DAT JE SPIJBELT KRIJG JE STRAF JONGEDAME!" M'n moeder nlijft me streng aankijken, en ik weet dat ik er niks meer tegenin kan brengen. Ik moet wel naar school En dan terwijl mijn hoofd er helemaal niet naar staat. Ik wil naar het politiebureau en vragen hoe het nu zit. De hele nacht heb ik niet geslapen, en alleen maar gepiekerd. Ik heb m'n excuses nog aangeboden aan mijn ouders, niet dat ik het nodig vond, maar zodat zij ook hun excuses aan zouden bieden, en zodat ze niet de pik op Louis krijgen. Ze boden uiteindelijk ook hun excuses aan, en toen heb ik dus ermee bereikt wat ik wilde. Mam zet me op school af en meteen als ik binnen kom ga ik naar Eloise toe.
"JUUL! Wat is er gebeurd?", roept ze uit. Meteen sta ik vol in de aandacht. Erg leuk! Ondertussen weet zeker ook al de hele school dat Louis en ik gisteren gearresteerd zijn.
"Niet hier", sis ik, en ik trek haar mee naar een plek waar het rustig is. Als ik vertel dat Louis hoofdverdachte is, gaan snel de wildste verhalen rond over hoe Louis een seriemoordenaar is, of wat dan ook. Dat wil ik hem niet aandoen!
"Wat is er nou gebeurd? Jullie-", begint Eloise te ratelen. Ik beeld uit dat ze stil moet zijn, en dan leg ik het verhaal uit.
"Julian is dood?", vraagt ze. Ik knik en een klein glimlachje verschijnt rond haar lippen. Meteen slaat ze haar hand voor haar mond. "Oke, niet echt aardig van me om zo te reageren, maar toch..."
"Ja, nou..", stamel ik. Kort en snel leg ik uit wat Louis ermee te maken heeft.
"Heeft Louis dat echt gedaan? DAT ZOU HIJ NOOIT DOEN!", roept Eloise uit.
"Weet ik! Maar hij kwam zo langs, toen hij naar z'n cel gebracht werd, en zei dat het hem speet", stamel ik. De rits op mijn tas is ineens heel interessant geworden.
"Is dat niet ergens anders voor?", vraagt Eloise.
"Ik hoop het!"
"Ik kan gewoon niet geloven dat Louis zoiets zou doen", zegt Eloise verondersteld. Ik knik als dat ik er mee eens ben.

Wanneer ik in de les zit, voel ik mijn telefoon in mijn broekzak trillen. Stiekem onder de tafel zie ik dat het een onbekend nummer is dat me belt. Ik wijs het af en steek m'n vinger op.
"Meneer, mag ik alstublieft naar de wc?", vraag ik zo lief mogelijk. De leraar wijst naar de deur als teken dat ik mag gaan, en meteen sta ik ook op.
"Wat ga je daar doen? Nog meer slachtoffers maken?", hoor ik Cady nog zeggen.
"He, nu ga jij echt eens je bek dicht houden want...", Leah begint al helemaal tegen Cady te bitsen, en ik loop het lokaal uit. Ik bel het onbekende nummer terug, en hoor dat het de moeder van Louis is.
"Ben je op het bureau?", vraag ik.
"Ja, ze willen dat je hierheen komt", zegt ze. Ik frons mijn wenkbrauwen en denk na. Waarom zouden ze dat willen. Ik word er toch ook niet weer bijgetrokken?
"Waarom?"
"Weet ik niet. Ik moest je bellen van de agent"
"Oke. Ik kom eraan!" Ik leg neer en sms meteen Eloise.
Ik moet naar het bureau
Eloise: Wie brengt je?
-Weet ik niet
Eloise: Edward?
-Geen rijbewijs. Ik pak de bus wel x

Wanneer ik bij het politiebureau ben, storm ik meteen naar binnen. Ze kunnen echt niet zeggen dat Louis het gedaan heeft! Dat mag niet!
"Wat is er?", vraag ik meteen. Louis komt op me af gerend en slaat z'n armen om me heen. "Je hebt het niet gedaan, he", vraag ik voor de zekerheid. Het kan gewoon niet!
"Nee", zegt hij. Ik zucht opgelucht en hou Louis ook stevig vast. "Ze hebben de dader." De dader? Wat is er dan gebeurd?
"Wat is er nou precies gebeurd?", vraag ik. "En waarom werd je de hele nacht vastgehouden? Waarom zei je sorry tegen me?" Ik vuur vele vragen op hem af.
"Ik was bang dat ik het gedaan had, en dat hij dus een tijdje na ons gevecht gestorven is toen ik hem alleen liet. Daarom zei ik sorry, en de agenten wilde me langer vasthouden omdat ze het niet geloofde. Ze hebben me ook nog onderzocht vanochtend, en toen wisten ze zeker dat ik het niet was", vertelt Louis.
"Onderzocht?", vraag ik geschrokken.
"Geen sporen van hout of aarde op m'n kleren of onder m'n nagels", zegt hij. Fronsend kijk ik hem aan. Wat bedoelt hij.
"Maar wat is dan gebeurd? En wie heeft Julian vermoord?", vraag ik verward. De agente die erbij komt staan legt het me uit.
"Het meisje dat nu alles aan het bekennen is in de verhoorkamer, heeft Julian met een koekepan geslagen, toen hij ineens in haar keuken stond", vertelt ze.
"Waarom?", onderbreek ik haar.
"Ze was bang, omdat ze door een groep verkracht is, waar Julian bij hoorde", zegt de agent. Ik voel mijn onderlip trillen. Groepsverkrachting. Dat moet echt het allerergste zijn wat er bestaat. Bedenk wat Julian allemaal wel niet van plan was met mij misschien? "Ze dacht dat hij dood was en raakte in paniek. Ze heeft haar vriend opgebeld en ze hebben besloten hem in het bos te begraven. Hij was niet dood, dus buiten bewustzijn en dus eigenlijk levend begraven. Na een half uur paniekerig in de grond gezeten te hebben, is hij eruit gekomen. Hij kon niet meer lopen, zijn hersens hebben het begeven en toen is hij dood neergevallen" Ik schrik. Levend begraven! Dat moet echt het angstigste ooit zijn. Maar groepverkrachtig! Julian verdiende die dood wel! Dat meisje heeft voor de rest van haar leven een trauma.
"Maar dat was dan ook zijn eigen schuld! Je kunt dat meisje daar nu toch niet voor straffen!", protesteer ik meteen
"Ze heeft iemand vermoord!"
"Ze heeft een verkrachter vermoord. Hij heeft meisjes verkracht, dat is veel erger!", zeg ik boos.
"Heeft hij nog meer meisjes verkracht?", vraagt Louis.
"Waarschijnlijk wel. Hij heeft de afgelopen drie jaar op 8 scholen gezeten. We gaan nu alles na. Juliet, je kunt aangifte doen van Julian", zegt de agent.
"Dat heeft toch geen zin meer. Julian kan niet meer gestraft worden!" Dat vind ik nog het allerergste. Als ik dit zo hoor. Drie jaar op 8 scholen. Weet ik veel wat hij nog meer heeft gedaan. En ik wil het eigenlijk ook niet weten! Het liefste had ik dat meisje nog meegeholpen, want het is echt vreselijk wat Julian allemaal gedaan heeft.
"Je kunt haar ermee helpen. Des te meer slachtoffers zich aangeven, des te lager haar straf kan worden dat door de rechter bepaald word, vooral omdat het uit verdediging is", zegt de agente. Ik knik en doe meteen aangifte tegen Julian. Ik begraaf mijn gezicht in Louis nek en sla m'n armen weer om hem heen. Louis kon het ook niet gedaan hebben!

Happy? Ergere dood dan levend begraven worden kon ik niet bedenken, haha. Stiekem had ik het bedacht toen we in de levensbeschouwing les zaten, en het gesprek ineens op zombies aan kwam. Mijn leraar vertelde dat die mensen (in zuid-amerika ergens, heel veel jaren geleden), als straf levend begraven werden. Ze kwamen dan weer bij bewustzijn na een half uur (door zo'n middel), en toen werden ze hartstikke gek omdat ze geen lucht meer kregen en er niet meer uit konden, en toen groeven ze zichzelf eruit, en toen zagen ze er half dood uit, en waren ze hartstikke gestoord, omdat hun hersens beschadigd waren, en dan vielen ze een eindje verderop vaak dood neer. En toen zat ik in die les, en ik dacht: OMG! PERFECTE DOOD VOOR JULIAN! (Bijna fangirlen, mensen keken me raar aan). Naja, dat verhaal moest ik even kwijt!

Kunnen we er misschien weer voor zorgen om 200 kudo's te krijgen, voor deze geweldige dood van Julian, waar jullie weken op gewacht hebben?

Reacties (39)

 • Katalante

  Levend verbranden is denk ik net wat erger ((:

  6 jaar geleden
 • LoveBambi

  Oh geloof me, ik ken ergere manieren om iemand te vermoorden, gehehhe, naar wel goed geschreven

  6 jaar geleden
 • LStyles212

  wauw dit was inderdaad gewoon echt de perfecte dood! precies wat ie ook verdiende,(oke dat klonk volgens mij nogal sadistish hea>?) maarr,, ik ben dat meisje echt voor eeuwig dankbaar!! en nu moeten natuurlijk alle andere meisjes die door julian verkracht en misbruikt zijn aangifte doen!!
  snellverderr<3

  6 jaar geleden
 • Lucindia

  Ik vind levend begravend worden, ook vreselijk. Heb er suuuuper veel nachtmerries over gehad, vre-se-lijk. Arme, arme Jullian.

  6 jaar geleden
 • naillfavo

  FUCK YEAAHH!!!!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen