Foto bij Love 133

Het fluitsignaal klinkt en dan barst echt de bom. De hele tribune gaat los, en al onze voetballers rennen naar elkaar toe, waar ze de beker krijgen. Met de beker hoog in de lucht springen ze rond. Ik knuffel Niall van blijdschap terwijl ik hard juich. WE ZIJN KAMPIOEN! De officials komen aanzetten met twee flessen chapagne, die Louis en Zac meteen overnemen. Ze schudden er hard mee en als ze het openmaken spuiten de champagne in het rond. Naar elkaar toe, naar de tribune en op de andere voetballers. Vooral op elkaar, en ze zitten al snel helemaal onder. Iedereen van onze tribune gaat naar beneden en rent het veld op. Ik ga meteen op Louis af en vlieg hem om de hals.
"GEFELICITEEEEERD!", gil ik in zijn oor. Hij slaat z'n armen om me heen en zoent me. Ik spring omhoog en klem m'n benen om hem heen. Al snel voel ik zijn handen onder mijn kont, om me te ondersteunen. Waarschijnlijk liggen ze om een andere reden daar, maar daar gaat het nu niet om.
"Kom op mijn rug", zegt hij als hij de zoen onderbreekt. Hij laat me los en vervolgens spring ik op zijn rug als hij zich omgedraaid heeft. Louis begint meteen te rennen en ik versterk mijn grip zodat ik niet van zijn rug val. Hij is helemaal nat en plakkerig. Niet zo fris. Ik slaak een gilletje wanneer Louis de turbo aan zet. We staan ineens aan de andere kant van het veld.
"Moet je niet daar naar toe? Iedereen wordt gefeliciteerd en alles", zeg ik.
"Misschien...", antwoordt hij vaag.
"Nou, hup, de turbo weer aan en terug!"

De trainer feliciteert Louis meteen en het valt me op dat alle voetballers al naar binnen zijn om zich om te kleden en te douchen, zodat ze zo snel mogelijk terug kunnen gaan, naar de afterparty.
"Jongen, gefeliciteerd! Zonder jou kwamen we lang niet zo ver met dit team! En gefeliciteerd met je record!" Louis lacht trots wanneer hij een handdruk van hem krijgt. In de tweede helft heeft Louis nog 2 keer gescoord, en werd het uiteindelijk nog 4-1 door nog een doelpunt van Zac. Louis is dus met 2 doelpunten boven het oude record uitgekomen, en Zac is de tweede topscoorder van de competitie. Wel met een heel stuk minder doelpunten dan Louis, maar beter dan de andere. Louis gaat alle officials langs waar hij ook een handdruk van krijgt en dan komt hij uit bij de man van wie het oude record was. Hij is gok ik rond een jaar of 40, en Louis staat er een beetje stamelend bij.
"Ja, eh, sorry, he", zegt Louis ongemakkelijk. Ik wissel een blik met de man uit en we lachen beide.
"Kom hier. Gefeliciteerd jongen! Ik heb mijn record 24 jaar gehad. Ik hoop dat jij het ook zo lang vol houd!" Louis wordt weer gefeliciteerd en dan komt hij weer op mij af. Het is echt aan hem te zien dat zijn geluk niet meer op kan. Hij straalt zoals nooit te voren. Voor ik het door heb heeft hij me om m'n middel vast, tilt me op en rent weer met me over het veld.
"Moet je niet ook gaan omkleden? De andere zijn al bijna klaar", vraag ik.
"Ah, nog even wachten. Jij hebt mij wat beloofd na de wedstrijd. En aangezien ik nog 2 keer gescoord heb.... krijg ik het dan dubbel?", grijnst hij. Ik geef hem een draai om zijn oren en Louis zet me dan weer neer. Hij meent het zich helemaal, he. Ik sla m'n armen weer om z'n nek en kus hem. Z'n tong glipt naar binnen en het spelletje gaat er hard aan toe. Met een grijs op z'n gezicht maakt Louis zich later weer los. In een keer trekt hij z'n shirt uit wat mij wel bevalt, en gooit het dan naar mij.
"Als aandenken", lacht hij.
"Nee, bah, dat ding stinkt!", zeg ik meteen als ik het afweer. Louis pakt het terug en zet een pruillipje op. "En jij moet hoognodig douchen. Anders geen afterparty voor jou! Ik wil geen stinkbeest", lach ik quasi streng. Louis slaat z'n armen om me heen en rent met me over het veld. Die jongen is echt helemaal van de wereld af zo blij is hij! "LOUUU! LAAT LOS. JE STINKT!", roep ik. Al snel stopt hij en laat hij me los. Maar als ik nu gedacht had dat ik er vanaf was, heb ik pech gehad. Louis pakt me rond mijn middel vast en gooit me in een keer, alsof ik het gewicht van een veertje heb, over zijn schouder. Ik sla met mijn handen op zijn blote rug dat hij me los moet laten, maar dat doet hij niet. Het enige wat ik terug krijg is een pets op mijn kont.
"LOUIS!", roep ik boos en ik sla hem terug. Ik hoor hem hard lachen en hij houdt me stevig vast. "Laat me nou los! Je stinkt!"
"Jij ruikt nu ook naar mij, leuk he", hoor ik hem lachen.
"Niet leuk!"
"Jawel. Jij hebt ook een douche nodig!" Ik snap hem al. Samen douchen. "Eens kijken of de jongens al omgekleed zijn." Op z'n gemakje loopt Louis met mij nog steeds op zijn rug, over het veld.
"Lou, het bloed stijgt naar m'n hoofd. Dadelijk val ik flauw of wat dan ook", zeg ik.
"Als je flauw valt, verdwijnt het bloed toch uit je hoofd", zegt hij.
"Whatever! Kun je me loslaten?"
"Ik denk dat je dat beter anders kunt formuleren, want dan laat ik je letterlijk los, en lig je op de grond", lacht hij.
"Niet grappig. Kun je me veilig op de grond neerzetten?", vraag ik zo lief mogelijk.
"Dadelijk." We gaan naar binnen en in de kleedkamer is het al stil, alleen Louis spullen liggen er nog. De andere zijn dus al weg. Eindelijk zet Louis me weer neer en loopt hij naar z'n tas met kleding toe. Ik sta in de deuropening en maak de deur achter me dicht. Als Louis de deur in het slot hoort gaan, kijkt hij op en grijnst.
"Hier komen jij", beveel ik hem als ik hem met mijn vinger wenk. Braaf komt hij naar me toe en blijft voor m'n neus stil staan met een brede grijns op zijn gezicht. Hij blijft stil staan. "Ga je dit lang volhouden?"
"Heel heel lang!", zegt hij uitdagend. "En jij?"
"Ook heel heel lang", lach ik. Tegelijk pakken we elkaar vast en spring ik omhoog. Hij tilt me op en loopt naar de douches. Hevig zoenend maakt hij ze allemaal aan en duwt hij me tegen de muur. We worden helemaal nat, en m'n kleren daarbij ook, maar dat kan me nu even niet boeien.

Het volgende hoofdstuk word 16+, dus prepare;)

Reacties (29)

 • AshHisBandana

  Als je flauwvalt verdwijnt het bloed toch uit je hoofd?

  Haaahaaaahaaa ik ligt plat van het lachen:D

  6 jaar geleden
 • likecat

  omggg ze zijn schattig! (al zie ik ze niet) kwa innerlijk zeker!!
  lovelovelove!!

  6 jaar geleden
 • Magicsongzz

  (H)

  6 jaar geleden
 • ziamunicorns

  SOOOOOO COME ON COME ON AND BRING THE NEXT CHAPTER:P

  6 jaar geleden
 • RiRianneSMG

  @Nisssie echt he!!!

  snel verderrr

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen