Foto bij O21 || Yara Schmeitz

Starend naar het lege papier bijt ik op de achterkant van de pen. Hoe moet ik überhaupt beginnen? Dear Niall, of gewoon Niall? Dit is echt zo raar.
"Hoe moet ik beginnen?", vraag ik aan Famke.
"Eh, met dat je het leuk vond met hem ge-"
"Ik bedoel de aanhef", onderbreek ik haar.
"Oh, gewoon Dear Niall. Lijkt me wel het meest logische", antwoordt ze. Ik knik en schrijf bovenaan Dear Niall op.
"En verder? Wat moet ik daarna schrijven? En wat moet ik erin zetten? Er is niet echt veel om te schrijven", ratel ik. Famke wacht tot ik uitgepraat ben en antwoordt dan kalm.
"Dat moet je zelf doen. Ik weet zeker dat jij heel graag diep van binnen wilt dat hij op je verliefd is, en dat je hem nog een keer ontmoet. Dan weet je nu vast ook wel wat te bedenken voor een brief." Wat doet ze ineens serieus en slim, zeg. Ik kijk naar het papier waar al Dear Niall op staat. Het staat er helemaal niet mooi op. Schuin en in mijn lelijke handschrift. Weg ermee! Ik prop het op en mik op de prullenbak. Raak! Dan pak ik er een kladblok bij en begin daar maar wat in het klad op te schrijven. Ik wil niet al Famke's briefpapier verkwisten.

"Heb je al een beetje?", vraagt Famke na een tijdje. Ik schrik, veer omhoog en kom los uit mijn gedachte. Ik kijk naar wat ik op het kladblok heb staan.
"Hm, ik weet niet of het goed klinkt", zucht ik.
"Nou, lees voor dan!", moedigt ze me aan. Ik stamel even en lees dan een stukje voor van wat ik al heb. "Klinkt goed! Het hoeft ook niet te lang te zijn, anders word het langdradig. Je moet hem wel nieuwsgierig maken, en dan gaat hij verder zoeken!", adviseert Famke me.
"Aan het lijntje houden bedoel je?"
"Nee, niet in die zin. Meer dat je hem nieuwsgierig maakt naar jou, en dat hij meer moeite gaat doen om jou te zoeken, omdat hij dan weet dat jij weet dat hij naar jou op zoek is", legt ze uit. Bij die laatste zin maken mijn hersenen overuren om het te begrijpen, maar het lukt wel.
"Oke", antwoord ik kort. Ineens schiet me iets te bnnen. "Heb jij nog die foto waar wij samen op staan, bij het concert?"
"Ja, die staat hier op mijn laptop."
"Kun je die op fotopapier uitprinten?"
"Ja, hoor!" Famke staat al op en neemt haar laptop mee naar beneden om die foto daar uit te printen. Ik schrijf er nog een stukje bij op het kladblok, en schrijf het vervolgens allemaal goed op het briefpapier van Famke.

Dear Niall,

Some friends were really excited when they told me you were looking for a girl. I got excited too, because I thought you had found your princess, but when I heard the interview, I realised it could be me. We had a lovely conversation at the concert (until Harry took you away). But now it's just unreal that you are looking for me. I couldn't believe you could be looking for me, but I can't imagine that you've spoke to a fan with long blonde hair, green eyes, whom you've seen at the Mac Donalds either, who isn't me. I can tell you a few things about myself. I'm a 15 year old girl (16 in 2 weeks, yay!) who lives in the south of the Netherlands, which you already knew. I love to spend time with my friends and cousins, doing things like watching movies, fangirling, doing weird things (very weird things. They're just very weird people).
I don't know how to end this letter, but I'd love to meet you too again.

Loves,
Amsterdam Girl


80 kudo's voor een nieuw hoofdstukje (Tenzij ik nog op school zit natuurlijk, dan komt die meteen als ik terug ben)

Reacties (11)

 • xIsoldee

  whaaa!<3

  7 jaar geleden
 • spidermashton

  ASKJFDL, I LOVE THIS LETTER :'D
  En nu word Niall helemaal 'fangayly' omdat hij Amsterdam Girl heeft gevonden, Yay! :3

  7 jaar geleden
 • AppleTree1

  snel verder<3

  7 jaar geleden
 • AnkePayne

  snel verder!!!!

  7 jaar geleden
 • xXLovaticxX

  SNEL VERDER

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here